Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε για τον Μάνο Δασκαλάκη μια "κατηγορούμενη" - Η δήλωση αποστασιοποίησης

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έγινε για τον Μάνο Δ...

Όλα όσα είπε

Ο Μάνος Δασκαλάκης, πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, της υπόθεσης - "θρίλερ" που έχει συγκλονίσει έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή ο ίδιος και ο πατέρας του»

Εντολή από Ιερά Σύνοδο να μην μιλούν οι ιερείς για το θέμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με αυτή την κίνηση θέλει να σταματήσει τη φημολογία ότι είναι άφαντος ή εξαφανισμένος. Ο δικηγόρος του κ Καράμπελας, περιγράφει έναν άνθρωπο σοκαρισμένο και αδύναμο να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν και τον θάνατο των τριών του παιδιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: «Θέλω να σας τονίσω ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία χαμένα παιδιά μου. Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι.»

Οι δηλώσεις αυτές, έρχονται μετά τα όσα είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου βάζοντας στο κάδρο τον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη, αλλά και τον πατέρα του και παππού των παιδιών, περιγράφοντας συνομιλία που είχε μαζί του. 

Πάτρα: Με το αμάξι της Ασφάλειας αναχώρησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου μετά την έρευνα στο σπίτι της Ρούλας - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικό ΒΙΝΤΕΟ: «Άν ήμουν μόνη...»- Η αντίδραση της Ρ. Πισπιρίγκου, όταν άκουσε για τοξικό αέριο στο αίμα της Τζωρτζίνας

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει στο Star: «Μου λέει μα δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Του λέω είσαι με τα καλά σου παιδάκι μου; Έχεις καταλάβει σου λεω που είμαι; Έχουνε πέσει όλοινα με φάνε, με διώξανε από τη δουλειά.Του λέω σοβαρολογείς; Έχεις καταλάβει του λέω που είμαι; Ναι μου λέει και εγώ τι να κάνω να βάλουν και εμένα και τον πατέρα μου μέσα;»

«Εδώ του είπα αφού θα έρθει Αθήνα να έρθει να με δει. Μου λέει τι λες είσαι με τα καλά σου να περάσω εγώ μπροστά από όλα τα κανάλια να δουν ότι έρχομαι να σε δω και όταν θα έρθω για αυτή τη δήλωση όταν θα καταθέσω αυτό το πράγμα να ξέρεις μου λέει ότι μετά μου απαγορεύεται να έρχομαι να σε βλέπω όπου και αν είσαι», αναφέρει.

ΠΗΓΗ:  ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις