Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Χειριστική, ανήσυχη και ζητούσε να μάθει στοιχεία": Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για πρώτη φορά για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

"Χειριστική, ανήσυχη και ζητούσε να...

Οι αποκαλύψεις της

Μαρτυρικός και βασανιστικός ήταν ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας που κατέληξε μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή που της χορηγήθηκε η θανατηφόρα δόση κεταμίνης. Η συγκεκριμένη ουσία χρησιμοποιείται από κτηνιάτρους για να ναρκώνουν μεγάλα ζώα, όπως άλογα.

Η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, σημείωσε ότι και η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης των τριών παιδιών από την Πάτρα.

«Έχω συγκλονιστεί, δεν χωράει ο ανθρώπινος νους πως μια μάνα κάνει κάτι τέτοιο στα ίδια της τα παιδιά. Από την πρώτη στιγμή είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά, κάθε φορά που μιλάγαμε προσπαθούσε να με ελέγχει, ήταν πολύ ανήσυχη όποτε με καλούσε. Ένα από τα στοιχεία που άρχισε να με προβληματίζει ήταν πως μου ζητούσε με μεγάλη εμμονή να μάθω κάτι συγκεκριμένο το οποίο δεν μπορώ να αναφέρω», δήλωσε αρχικά η κα Νικολούλη.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είπε πως κάθε φορά που μίλαγε η Ρούλα για τα παιδιά της μπέρδευε τα όνοματά τους, «αντιλήφθηκα πως κάτι δεν πάει καλά και έψαξα και άλλους μάρτυρες, έτσι βρήκα το νέο ντοκουμέντο το οποίο πραγματικά παγώνει το αίμα των τηλεθεατών. Το μόνο που μπορώ να πω για την συγκεκριμένη γυναίκα είναι πως δεν έσπασε, ήταν πάντα ψυχρή και ετοιμόλογη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις