Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συγχαίρει τους μαθητές που προκρίθηκαν στη 2η φάση «Ίππαρχος»

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» συ...

Του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Αστροφυσικής

Η Αστρονομική Εταιρεία Πάτρας «Ωρίων» με ανακοίνωση της συγχαίρει θερμά τους 14 μαθητές Γυμνασίου και τους 16 μαθητές Λυκείου που προκρίθηκαν από τη 2η φάση «Ίππαρχος» του 27ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Αστρονομίας και Αστροφυσικής,  οι οποίοι παρακολούθησαν τα διαδικτυακά μαθήματα Αστρονομίας, https://eclass.orionas.gr/, που προσφέρει δωρεάν ο «Ωρίων».

Ευχόμαστε να έχουν επιτυχία στην 3η και τελική φάση «Πτολεμαίος» στις 2-3 Ιουλίου στο Βόλο, όπου θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στη Διεθνή Ολυμπιάδα Αστρονομίας και Διαστημικής και στην αντίστοιχη Ολυμπιάδα Junior, προσθέτει η ανακοίνωση.

*Στην eclass διδάσκουν ο Αργύρης Δρίβας, Φυσικός στο 3ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου και αντιπρόεδρος ΔΣ «Ωρίων», και οι βραβευμένοι σε Διαγωνισμούς Αστρονομίας και Διεθνείς Ολυμπιάδες Αστρονομίας, Διονύσης Γάκης, φοιτητής Φυσικής και Γραμματέας ΔΣ «Ωρίων», οι φοιτητές/φοιτήτριες Φυσικής Ευτυχία Βασιλείου, Κωνσταντίνος Ξυλοπόρτας, Γιώτα Ντόβα, Μαριλίνα Γκόνη, Ευάγγελος Γεωργούδης, οι φοιτητές Πολυτεχνείου Ξενοφών Δούρος, Σπύρος Γιάνι, Χριστόφορος Φλωρόπουλος, καθώς επίσης η Μαριλία Βελιζιώτη και η Ελεάννα Χωραΐτη – Σιδέρη.

Το Διαγωνισμό διοργανώνει η Εταιρεία Αστρονομίας και Διαστήματος Βόλου και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Περισσότερα για το Διαγωνισμό στο https://contest.astronomos.gr/.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις