Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Olivia Vasilopoulos: Η Πατρινή καλλονή με διεθνή καριέρα στο modeling

Olivia Vasilopoulos: Η Πατρινή καλλονή μ...

Γεννήθηκε στην Αυστραλία και η μητέρα της είναι από την Πάτρα

Νέα, πανέμορφη, με προσωπικότητα, και υψηλή μόρφωση, η Olivia Vasilopoulos, είναι ένα πρόσωπο που αξίζιε την προσοχή μας. Ήδη στην Ασία μιλούν για την εξωτικής ομορφιάς Ελληνίδα, που «σαρώνει» στον εκεί, χώρο της μόδας και του μόντελινγκ και η οποία πλέον βρίσκεται και στην Ελλάδα για να ακολουθήσει το δρόμο, που ανοίγεται μπροστά της.

Αν και το μόντελινγκ, μπήκε κατά λάθος στη ζωή της, το 2020, μέσα σε  πολύ σύντομο χρόνο, κατάφερε να κερδίσει τους Ασιάτες και να τη ζητούν για εξώφυλλα μεγάλων περιοδικών, φωτογραφήσεις και διαφημιστικές καμπάνιες.

Η Olivia Vasilopoulos είναι μόλις 21 ετών, γεννημένη στην Αυστραλία, από Έλληνες γονείς (μητέρα από την Πάτρα και πατέρα από το Άργος και τη Μυτιλήνη). Μεγάλωσε στο Χονγκ Κονγκ και η ζωή της, μοιράζεται μεταξύ Ελλάδας και Χονγκ Κόνγκ και κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της, στο χώρο του μόντελινγκ και όχι μόνο. Με μία ιδιαίτερη ομορφιά να την διακρίνει, με ήθος και αξίες, να την χαρακτηρίζουν, μέσα σε δύο χρόνια, πέτυχε, να είναι νούμερο ένα στις προτιμήσεις των ιθυνόντων της μόδας σε Χονγκ Κονγκ και Ασία.

Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, ξεκίνησε τυχαία, όταν την περίοδο της πανδημίας, επιστρέφοντας το 2020, από την Μελβούρνη, όπου είχε ξεκινήσει τις σπουδές της στις πολιτικές επιστήμες και ξένες γλώσσες, στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, στο Χονγκ Κονγκ, άρχισε να ανεβάζει στο Instagram, προσωπικές της φωτογραφίες. H φωτογραφία είναι επίσης μεγάλη της αγάπη, την οποία σπουδάζει παράλληλα. Την ανακάλυψε, ένα μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, προτείνοντάς της να συνεργαστούν.

Ένας λαμπερός δρόμος στο χώρο της μόδας και του μόντελινγκ, μόλις θα ξεκινούσε για την Ολίβια Βασιλόπουλος (Olivia Vasilopoulos), με δεκάδες φωτογραφήσεις, εξώφυλλα, συνεργασίες! Με ένα υψηλό μορφωτικό επίπεδο, τριτοετής στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, μιλά άπταιστα, πολλές γλώσσες, εκ των οποίων, Καντονέζικα, Μανδρακινά, Γερμανικά, Αγγλικά και Ελληνικά.

Αυτή την περίοδο, βρίσκεται στην Ελλάδα, ξεκινώντας συνεργασία, με μεγάλο πρακτορείο μοντέλων, με σκοπό, να κερδίσει και την ελληνική αγορά μόδας!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight