Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Έρχεται η άνοιξη το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Η πρόγνωση του καιρού

Επιμένει και σήμερα η κακοκαιρία με βροχές και κρύο στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ωστόσο τα φαινόμενα θα περιοριστούν γρήγορα στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και μέχρι το βράδυ ο καιρός αναμένεται να παρουσιάσει βελτίωση.

Η θερμοκρασία θα αρχίσει να παρουσιάζει άνοδο από την Παρασκευή 25 Μαρτίου και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να φτάσει έως και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σήμερα

Στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με βροχές στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά, στις Κυκλάδες, στα Δωδεκάνησα και κυρίως στην Κρήτη. Τα φαινόμενα στις Νότιες Κυκλάδες και στην Κρήτη θα είναι έντονα και θα συνοδευτούν από καταιγίδες, με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων χαλαζοπτώσεων. Χιόνια θα πέσουν σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της ηπειρωτικής χώρας και σε ορεινά κυρίως τμήματα της Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -5 έως 12 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -1 έως 15, στην Ήπειρο από 1 έως 16 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 15, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 3 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 5 έως 15 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 6-7 μποφόρ και στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 4-6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις