Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νεκρά παιδιά: «Θα πρέπει να καταθέσουν πάνω από 35 γιατροί και νοσηλευτές»

Νεκρά παιδιά: «Θα πρέπει να καταθέσουν π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

  Τι λέει στο thebest.gr η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, Άννα Μαστοράκου

Με τους θανάτους των τριών κοριτσιών, από την ίδια οικογένεια, στην Πάτρα να απασχολούν καθημερινά όλη την Ελλάδα οι αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση δίνοντας βάση και στο ιατρικό κομμάτι.

Ως προς αυτό, όπως αναφέρει μιλώντας στο theebst.gr η ΄Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας, «το μόνο που μπορούμε να πούμε αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν υπάρχει από ιατρικής πλευράς και με αντικειμενικά κριτήρια ένδειξη για καρδιολογικό πρόβλημα στην Τζωρτζίνα. Οι αρχές κοιτούν το σύνολο των υποθέσεων, εμείς έχουμε μόνο ένα κομμάτι του παζλ οπότε δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Έχει αποκλειστεί, σε μεγάλο βαθμό όμως, καρδιολογική πάθηση της Τζωρτζίνας.

Είμαστε εν αναμονή των εξελίξεων. Αναμένεται να καταθέσουν και οι συνάδελφοι που έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και στο Καραμανδάνειο και στο νοσοκομείο του Ρίου. Έχουν τεκμηριώσει τους φακέλους,  προσπάθησαν δηλαδή για  καθετί που υπάρχει  σε αυτόν τον φάκελο να υπάρχει τεκμηρίωση έτσι ώστε να μην δεχθεί αμφισβήτηση από οποιαδήποτε πλευρά. Θα πρέπει να καταθέσουν ίσως και πάνω από  35 γιατροί και νοσηλευτές. Οι καταθέσεις δεν έχουν γίνει ακόμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις