Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εντός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ Κατσιφάρας και Κατσικόπουλος;

 Εντός ψηφοδελτίου ΚΙΝΑΛ Κατσιφάρας και ...

Ποιοι άλλοι αναμένεται να είναι εντός του ψηφοδελτίου

Ψηφοδέλτιο πανστρατιάς φέρεται να ζητάει για την Αχαΐα ο Νίκος Ανδρουλάκης, πράγμα που σημαίνει συμμετοχή στην εντεκάδα στελεχών από όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες και ονόματα πρώτης γραμμής. Μεταξύ αυτών και στελέχη που αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές που θα προηγηθούν, θα κοιτάξουν προς την Αυτοδιοίκηση (ήδη κοιτάζουν), έχοντας ωστόσο δώσει με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο τα διαπιστευτήρια της καλής θέλησης για την ενίσχυση του κόμματος στην περιοχή, όπου τίθεται ο στόχος (κατά πολλούς υπερβάλλουσας αισιοδοξίας) για κατάληψη δεύτερης έδρας.

Η συμμετοχή πάντως του Γιώργου Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο, όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Οι ίδιες πληροφορίες λένε τόσο ο Απόστολος Κατσιφάρας (από την πτέρυγα Παπανδρέου) ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος στον Δήμο της Πάτρας, όσο και ο Δημήτρης Κατσικόπουλος (από την πτέρυγα Λοβέρδου) ο οποίος ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, θα βρίσκονται εντός ψηφοδελτίου του ΚΙΝΑΛ για τις βουλευτικές εκλογές κατόπιν σχετικής παρότρυνσης από τα κεντρικά που επιθυμούν να επανακτήσει το ΠΑΣΟΚ τον κόσμο του στο «κάστρο».

Σε αυτή την περίπτωση θα έχουμε ένα ψηφοδέλτιο με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον καθώς θα έχουμε και μάχες γοήτρου για τη σειρά κατάταξης. Εντός ψηφοδελτίου αναμένεται να είναι επίσης, η Κατερίνα Σολωμού, ο Μαρίνος Σκανδάμης, η Ολυμπία Λόη και η Δήμητρα Γεωργακοπουλου- Μπάστα, ενώ στα ονόματα των ενδιαφερόμενων βρίσκουμε και τον Σπύρο Σκιαδαρέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις