Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατερίνα Μονογυιού: Σε μοναστήρι στα Μετέωρα σχεδόν έναν μήνα μετά τον θάνατο του αδελφού της

Κατερίνα Μονογυιού: Σε μοναστήρι στα Μετ...

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε τα Μετέωρα και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου

Μοναστήρι στα Μετέωρα επισκέφθηκε η Κατερίνα Μονογυιού λίγο πριν συμπληρωθούν τριάντα ημέρες από τον τραγικό χαμό του αδελφού της. Ο Τζώρτζης Μονογυιός σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari του, στις 13 Ιανουαρίου  στη Βούλα.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού επισκέφθηκε τα Μετέωρα και συγκεκριμένα την Ιερά Μονή του Αγίου Στεφάνου, ενώ μαζί της ήταν η καλή της φίλη και βουλευτής Τρικάλων της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα, η οποία στον λογαριασμό της στο facebook ανήρτησε δύο φωτογραφίες.

Όπως έγραψε στη λεζάντα: “Tα μοναστήρια μας, τα στολίδια της Ορθοδοξίας μας, βρίσκονται πάντα εκεί… σε κάθε δύσκολη στιγμή μας, για να μας υπενθυμίζουν, ότι η πίστη δεν είναι λογική πράξη… Είναι το πιο μεγάλο τόλμημα… Είναι η άνευ όρων παράδοση στα χέρια του Θεού…”.

Να σημειωθεί ότι ο 45χρονος επιχειρηματίας, Τζώρτζης Μονογυιός, μόλις είχε παραλάβει το υπερπολυτελές όχημα και κινείτο προς το σπίτι του, στη Βουλιαγμένη, όταν έπειτα από μία στροφή η Ferrari προσέκρουσε σε δέντρο και λαμπάδιασε. Ο ίδιος δεν πρόλαβε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια, ενώ η σύζυγός του ανασύρθηκε τραυματισμένη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτή την ώρα.

Σε βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται η Ferrari να έχει τυλιχτεί στις φλόγες και κάποιοι περαστικοί και διερχόμενοι οδηγοί να σπεύδουν να προσφέρουν βοήθεια στους επιβάτες. Σημειώνεται ότι τον επιχειρηματία ακολουθούσαν δύο φίλοι του, με ξεχωριστά αυτοκίνητα, και ήταν εκείνοι που κατάφεραν να βοηθήσουν την σύζυγό του να βγει από το φλεγόμενο όχημα.

Οι εικόνες από το supercar μετά το τροχαίο, προκαλούν σοκ. Η κόκκινη Ferrari έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, καθώς μετά την σφοδρή πρόσκρουση στο δέντρο, έπιασε φωτιά το ντεπόζιτο και το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες. Η πίσω πόρτα του οδηγού και μία ρόδα, είναι τα μοναδικά σημεία του οχήματος, που θυμίζουν κάτι από αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις