Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: Έκανε θραύση το αμάξι ΠΑΣΟΚ με τον Κοσκωτά, τη Ρίτα και τη Μελίνα- Τι λέει στο thebest.gr o εμπνευστής της ιδέας

Πάτρα: Έκανε θραύση το αμάξι ΠΑΣΟΚ με το...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Οι «δράστες» μια παρέα πέντε ατόμων

Θραύση έκανε στην carναβαλότσαρκα του περασμένου Σαββάτου, το αυτοκίνητο που αποφάσισε να… γυρίσει τους Πατρινούς στην εποχή ΠΑΣΟΚ. Όχι μόνο πολυφωτογραφήθηκε, όχι μόνο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση γύρω από το… αμάξωμά του, αλλά έκανε και θραύση στα social media.

«Δράστες» μια παρέα πέντε ατόμων, ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ο Γιάννης Μαυριόπουλος, η Τέσυ Μούγιου, η Χαρά Ντάβλα, και ο Νίκος Κυριακόπουλος.

Τι μήνυμα ήθελαν να περάσουν και πώς το σκέφτηκαν οι εμπνευστές της ιδέας; Ο Γιώργος Κυριακόπουλος εξηγεί στο thebest.gr: «Ήταν καθαρά σατιρικό τον κόνσεπτ, θέλαμε να σατιρίζουμε τη γενικότερη πολιτική κατάσταση. Η βασική ιδέα ήταν ο Κοσκωτάς που έφερε τον Λάγιος Ντέταρι στην Ελλάδα, με τα κλεμμένα λεφτά. Το γεγονός αυτό είχε συμβεί την εποχή του ΠΑΣΟΚ και κάπως έτσι το συνδυάσαμε. Σκεφτήκαμε να ντυθεί η μια κοπέλα Ρίτα Σακελλαρίου, μια τραγουδίστρια επίσης συνδεδεμένη με το ΠΑΣΟΚ και η άλλη κοπέλα Μελίνα Μερκούρη ως υπουργός πολιτισμού».

Η ιδιωτική πρωτοβουλία

Αναφερόμενος στην carναβαλότσαρκα που διοργάνωσε η ομάδα «του χρόνου μπούλες», ο Γιώργος Κυριακόπουλος, είπε: «Ήταν μια πολύ έξυπνη ιδέα, που βγήκε μέσα από την ομάδα «του χρόνου μπούλες» και ουσιαστικά ήταν η μόνη καρναβαλική εκδήλωση που έγινε στην πόλη την ημέρα της έναρξης. Για να προστατευτεί, αυτός ο θεσμός που λέγεται Πατρινό Καρναβάλι πρέπει να μπει μπροστά η ιδιωτική πρωτοβουλία. Είδε όλη η Πάτρα ότι μπορούν να γίνουν πράγματα ακόμα και σε εποχές όπως αυτή που ζούμε. Σε αντίθεση με τον Δήμο που προσπαθεί να προκαλέσει ένα σχίσμα μεταξύ αυτού και των πληρωμάτων. Δεν δικαιολογείται την ημέρα έναρξης, στην πόλη του καρναβαλιού, στην κεντρική της πλατεία να μην υπάρχει ούτε ένας μπάστακας, ή έστω ένα καρναβαλικό στοιχείο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight