Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στην Μουρμούρα και ο Ντίνος Ποντικόπουλος

Στην Μουρμούρα και ο Ντίνος Ποντικόπουλος

Πέρασε τα σχολικά του χρόνια στην Πάτρα

Σε φιλική συμμετοχή στη σειρά «Μουρμούρα» στην τηλεόραση του Alpha, εμφανίστηκε σήμερα ο γνωστός στους Πατρινούς ηθοποιός Ντίνος Ποντικόπουλος, καθώς έζησε τα παιδικά του χρόνια στην πόλη μας.

Ο Ντίνος Ποντικόπουλος σπούδασε θέατρο στο θεατρικό εργαστήρι του Βασίλη Διαμαντόπουλου και συνέχισε τις σπουδές του στο «θέατρο των Αλλαγών» για τρία χρόνια. Είναι τελειόφοιτος της σχολής Ναυπηγών του Ε.Μ.Π.

Έχει συνεργαστεί με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινιού στην παράσταση «Το τάβλι» σε σκηνοθεσία Δανάης Σπιλιώτη, με το Νίκο Αρμάο στην παράσταση «Ο Φετιχιστής» του Μισέλ Τουρνιέ, με την Κυριακή Σπανού στην παράσταση «Πρόταση γάμου» του Άντον Τσέχωφ, με την ομάδα Πολυμήχανοι στην παράσταση «το όργιο» του Γιάννη Πετσόπουλου, με τον Ν. Αρμάο στην παράσταση «Ρουτζάντε, ο άνθρωπος που γύρισε από τον πόλεμο» του Άντζελο Μπεόλκο, με το Φεστιβάλ Αθηνών στη παράσταση «Όρνιθες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Σ. Χατζάκη, με το Θέατρο Σχεδία στην παράσταση «Αρτούρο Ούι» του Μπέρτολτ Μπρεχτ σε σκηνοθεσία Β. Καννελόπουλου, με το Εθνικό Θέατρο στην παράσταση «Πέρσες» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Λυδίας Κονιόρδου, με το Θέατρο Ιλίσια στην παράσταση «Καριέρα, έρωτας και σούσι» σε σκηνοθεσία Μιμής Ντενίση, με τον Τεχνοχώρο υπό σκιάν στην παράσταση «Για το καλό της Χώρας μας» σε σκηνοθεσία Κ.Αρβανιτάκη, με την ομάδα «Προσωδεία» στην παράσταση «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία Λάκη Καραλή.

Το 1998 ίδρυσε μαζί με τον σκηνοθέτη Λάκη Καραλή και άλλους συνεργάτες την Θεατρική ομάδα «Προσωδεία» όπου και ασχολήθηκαν με την έρευνα πάνω στο αρχαίο δράμα παρουσιάζοντας την δουλειά τους σε φεστιβάλ στην Ελλάδα και την Γαλλία.

Είναι μέλος της μουσικοθεατρικής ομάδας «The Masterz of the Stringz» (Dasein,Six dogs,Φούρνος) ενώ υπήρξε μέλος του μουσικού group «Zoolixo λίγο» κάνοντας διάφορα κωμικά σκετς σε μουσικές σκηνές ανά την Ελλάδα.

Έχει ασχοληθεί με το θέατρο δρόμου (Ομάδα Παίζω-δρόμος) και έχει δουλέψει στον κινηματογράφο στις ταινίες «Pencil, knife, baton» σκην. Κωνσταντίνου Κακογιάννη, «The Park» σκην. Σοφίας Εξάρχου, «Un ete grec» σκην. Olivier Orle, «Λουκουμάδες με μέλι», σκην. Όλγας Μαλέα, «Φευγαλέα χαμόγελα», σκην. Δ.Κανελόπουλου με διάκριση στο φεστιβάλ Δράμας, “Fish Tales” σκην. Alki David, κ.α. και στη τηλεόραση στα σήριαλ «Ταμάμ», «Το κάτω παρτάλι» , «Το σόι μου μέσα…» κ.α.

Στο θέατρο για παιδιά, έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις του θιάσου «Μίμηση Πράξης».

Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας «Αστροναύτες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight