Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η αγαπητή Αμερικανίδα ηθοποιός Betty White γίνεται σε λίγο καιρό 100 ετών

Η αγαπητή Αμερικανίδα ηθοποιός Betty Whi...

Το νέο τεύχος του Αμερικάνικου People την έβαλε εξώφυλλο & η ίδια μιλά για την συνεργασία και φιλία της με τον Ράιαν Ρέινολντς και την μεγάλη αγάπη και θαυμασμό της για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Με την αγέραστη, πολύ συμπαθή Αμερικανίδα ηθοποιό Betty White που συμπληρώνει αισίως στις 17 Ιανουαρίου 2022 τα 100 της χρόνια, έναν ολόκληρο αιώνα ζωής, στο εξώφυλλο του θα κυκλοφορήσει το νέο τεύχος του περιοδικού People (10 Ιανουαρίου 2022). Στο ωραίο άρθρο – αφιέρωμα του περιοδικού, ο Καναδός ηθοποιός Ryan Reynolds με τον οποίο η Μπέτι Γουάιτ έπαιξε στην κομεντί “The Proposal” της Αν Φλέτσερ & με συμπρωταγωνίστρια την Σάντρα Μπούλοκ το 2009, τιμά την βετεράνο ηθοποιό λέγοντας πως είναι «θαυμαστής» της, απ’ όσο θυμάται τον εαυτό του ενώ η Μπέτι Γουάιτ αστειεύεται αν ο Ρέινολντς θα καταφέρει ποτέ να την ξεπεράσει!

Η συγκεκριμένη κομεντί ήταν από τις πιο πετυχημένες και στα επόμενα χρόνια, ο 45χρονος σήμερα Reynolds, συνεχίζει να λέει στα αστεία πως η γιαγιά του στην ταινία, Μπέτι Γουάιτ είναι πρώην φιλενάδα του.

Στο νέο του τεύχος λοιπόν το Αμερικάνικο People γιορτάζει τα 100α γενέθλια της Μπέτι Γουάιτ που είναι ένα από τα «Golden Girls – Χρυσά Κορίτσια», της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς που αγάπησαν οι Αμερικανοί τηλεθεατές αλλά και οι Έλληνες καθώς προβαλλόταν και στη χώρα μας. "Έχω πληροφορηθεί πως ο Ryan δεν μπορεί να με ξεπεράσει", αναφέρει με πολύ χιούμορ για να συμπληρώσει στα πιο σοβαρά, "αλλά η αγάπη μου στον Robert Redford είναι αξεπέραστη, είναι ο ένας και μοναδικός - The One".

Η Μπέτι Γουάιτ είναι αλήθεια πως δεν έχει κρύψει μέσα στα χρόνια πως θαυμάζει πολύ τον αλλοτινό ξανθό γόη της μεγάλης οθόνης, Ρόμπερτ Ρέντφορντ στα 85 του χρόνια σήμερα.

Για τα 100α γενέθλια της η Betty White που στα 70ς είχε παίξει και στο πολύ δημοφιλές τηλεοπτικό σώου της Μέρι Τάιλερ Μουρ, σχεδιάζει μία μικρή συγκέντρωση με φίλους αλλά και τα αγαπημένα της ζωάκια, όπως ανέφερε ενώ οι θαυμαστές της θα έχουν την ευκαιρία τη μέρα εκείνη να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό theatrical event  με τίτλο “Betty White: 100 Years Young”, μία παραγωγή της Fathom Events.

Το ειδικό αυτό φιλμ όπως έγραψε το Variety, θα παιχθεί σε περίπου 900 κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 17 Ιανουαρίου 2022 και το πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι πως ανάμεσα στους γκεστ που θα εμφανιστούν στο φιλμ θα είναι από το «πειραχτήρι» Ryan Reynolds και την Tina Fey έως τον Lin Manuel-Miranda, τον Morgan Freeman, τον Κλιντ Ίστγουντ αλλά και την μεγάλη «αγάπη» της θρυλικής Betty White, τον Robert Redford.

"Έχω ακούσει πως τα σενάρια για τη σειρά Golden Girls ήταν μόλις 35 σελίδες, κάτι που σημαίνει πως τα περισσότερα αστεία που μας έκαναν να γελάσουμε, ήταν αυθόρμητα και προέκυπταν χάρη στην Betty πολλές φορές μόνο από ένα βλέμμα της στις φίλες και συνομήλικες συγκατοίκους της", είπε ο Ράιαν Ρέινολντς προσθέτοντας πως η Betty White είναι μία τυπική καρκίνος στο ζώδιο. Κοιμάται όλη μέρα και το βράδυ είναι συνέχεια έξω πίνοντας και φλερτάροντας τους άνδρες!

Τέλος το πάθος που έχει για τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ, παραμένει ίδιο και ακόμη πιο δυνατό. Για τα 99α γενέθλια της η προσωπική της βοηθός Kiersten Mikelas όπως αποκάλυψε στο περιοδικό People, είχε κάνει δώρο στην White μία μεγάλων διαστάσεων αφίσα του αγαπητού ηθοποιού και σκηνοθέτη. “Για καιρό είχαμε τον Ρέντφορντ συνέχεια μπροστά μας στην είσοδο του γραφείου και όταν έφτανε η Μπέτι τον καλημέριζε λέγοντας «γεια σου καρδιά μου»”, ανέφερε η Kiersten Mikelas.

Κείμενο: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ο Ryan Reynolds και η Betty White στη δι...

Ο Ryan Reynolds και η Betty White στη διάρκεια συνέντευξης στο "The Tonight Show του Jay Leno" στις 22/9/2010, η φωτ. έχει credit, Paul Drinkwater/NBC.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight