Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας– Αυτοί πο...

Δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας– Αυτοί που μας είπαν «αντίο» το 2021

Οι θλιβερές απώλειες

RETROSPECTIVE 2021
/

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

01/01: Ο Επαμεινώνδας (Νώντας) Μούγιος, το γελαστό παιδί της Πάτρας έφυγε από τη ζωή στα 72 χρόνια του την Πρωτοχρονιά. Σπούδασε στην Μπολόνια της Ιταλίας πολιτικός μηχανικός στα επαναστατικά χρόνια του Μάη ’68.

11/01: Πεθαίνει ο γλύπτης Διονύσης Γερολυμάτος σε ηλικία 83 ετών. Ο εκλιπών αγάπησε και δέθηκε με την πόλη της Πάτρας, αποτελώντας μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητές της στον χώρο του πολιτισμού και όχι μόνο. Διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της Γνωμοδοτικής Επιτροπής της Δημοτικής Πινακοθήκης Πατρών.

12/01: Σε ηλικία 82 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο επιχειρηματίας Ιωάννης Παντελής. Από τους ιδρυτές των γνωστών τυροκομικών Παντελή και της βιομηχανίας ΑΒΙΓΑΛ.

12/01: Πλήρης ημερών απεβίωσε ο Γεώργιος Σουγλέρης του Παναγιώτη, στέλεχος επί σειρά ετών της Πειραϊκής Πατραϊκής. Επίσης, διατέλεσε για πάνω από 3 δεκαετίες και γραμματέας της κοινότητας Ελικίστρας.

17/01: Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε ο θάνατος της Άλεξ Τούλιου. Η γνωστή φωτογράφος “έφυγε” από την ζωή σε ηλικία 44 ετών. Υπήρξε μέλος της ομάδας “ΗΔΥΦΩΣ”.

30/01: «Φεύγει» σε ηλικία 87 ετών ο Νίκος Κανελλόπουλος, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. Ο θάνατός του προξένησε θλίψη στον επιχειρηματικό και αθλητικό κόσμο. Για χρόνια διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος της βιομηχανίας επεξεργασίας άλατος ΧΙΩΝ, ενώ είχε ενεργό συμμετοχή στα αθλητικά δρώμενα ως μέλος του Απόλλωνα.

31/01: Γιώργος Τρίγκας, o πασίγνωστος καφετζής της πλατείας Γεωργίου, φεύγει από τη ζωή.  Όλοι όσοι τον γνώριζαν, έχουν να πουν ένα καλό λόγο για τον άνθρωπο που  παρά το σκληρό χτύπημα της ζωής με την απώλεια του ενός του γιου σε αεροπορικό δυστύχημα, ήταν πάντα χαμογελαστός.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

07/02: Η είδηση αυτή, ήταν ό,τι πιο σκληρό έχει κληθεί να διαχειριστεί το thebest.gr από την αρχή της διαδρομής του.  Ο Νάσος Νασόπουλος, η «ψυχή» του portal, o εμπνευστής του, αυτός που άλλαξε το τοπίο της ενημέρωσης στην ελληνική περιφέρεια, έφυγε από τη ζωή, απελπιστικά νωρίς, μόλις στα 57 του χρόνια, έχοντας δίπλα του τους αγαπημένους του ανθρώπους. Πολεμιστής μέχρι το τέλος, ακόμη και όταν απέναντί του είχε τον καρκίνο στον οποίο κατάφερε να χαμογελάσει, με το χιούμορ των ευφυών ανθρώπων και την τόλμη των φιλοσοφημένων.

12/02: Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της Άννυς Λαμπροπούλου. Ήταν μέλος της Θεατρικής Ομάδας Εργαζομένων του Πανεπιστημίου. Η εκλιπούσα εργαζόταν ως Διοικητική Υπάλληλος στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

20/02: Ο Θεόδωρος Φιλιππάτος έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 51 χρόνων, έπειτα από ολιγοήμερη μάχη με σοβαρή ασθένεια.

21/02: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, νικημένος από την ασθένειά του, μετά από γενναία μάχη που έδωσε, δημοτικός υπάλληλος Σωτήρης Παναγιωτόπουλος.

ΜΑΡΤΙΟΣ

19/03: Φεύγει από τη ζωή μόλις στα 52 του χρόνια ο ιερέας Γεώργιος Γιαννακόπουλος. Ο εκλιπών ήταν πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Πατρών και λειτουργούσε και στην Καμενίτσα Αλισσού.

20/03: Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα η απώλεια της  Αφροδίτης Αράπη, μητέρα των ιδιοκτητών της ομώνυμης εταιρείας Super Market.

25/03: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός συμπολίτης Γιάννης Ραγκαβάνης. Ο Γιάννης Ραγκαβάνης ήταν στενός συνεργάτης του πρώην διευθύνοντα συμβούλου του ΟΣΕ Κώστα Σπηλιόπουλου και διατηρούσε σχέσεις και στο Αίγιο.

29/03: "Φεύγει" σε ηλικία 89 ετών ο πρώην Δήμαρχος Κάτω Αχαΐας και πρώην Λυκειάρχης Παναγιώτης Καράμπελας. Εργάστηκε ως φιλόλογος καθηγητής και ως Γυμνασιάρχης σε Δημόσια Γυμνάσια και Λύκεια. Συνταξιοδοτήθηκε το 1989. Στις δημοτικές εκλογές στις 21-10-1990, εξελέγη Δήμαρχος της Κάτω Αχαΐας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

07/04: Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου του Τάσου Αντύπα, ιδιοκτήτη της ιστορικής ταβέρνας "Λαβύρινθος", στην οδό Πουκεβίλ. Ο Τάσος Αντύπας, ήταν 69 χρονών κι έφυγε μετά από πολυετή μάχη με σοβαρή ασθένεια.

10/04: Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο Πατρινός εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης, ένας από τους πιο ισχυρούς Ελληνες εφοπλιστές αλλά και εθνικός ευεργέτης.

ΜΑΪΟΣ

02/05: Έφυγε από τη ζωή, βράδυ Μεγάλου Σαββάτου, την ώρα της Ανάστασης, ο Πατρινός Νίκος Μπρουσινός σκορπώντας τη θλίψη σε φίλους και συγγενείς. Ο εκλιπών ήταν γνωστός και αγαπητός στην Πάτρα και ήταν φανατικός καρναβαλιστής.

05/05: Θλίψη προκάλεσε στην επιστημονική κοινότητα της Πάτρας αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της πόλης,  ο θάνατος του καθηγητή παιδιατρικής και επί σειρά ετών διευθυντή της παιδιατρικής κλινικής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πάτρας Στέφανου Μανταγού, σε ηλικία 75 ετών. Ο πολύ γνωστός επιστήμονας από την Ικαρία και πρώην πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου της Πάτρας, που είχε "πολιτογραφηθεί" πατρινός αφού εδώ κατοικούσε για δεκαετίες, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην πόλη, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι του ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

18/05: O Νίκος Τρίγκας της γνωστής οικογένειας κρεοπωλών,  47χρονών χάνει τη ζωή του στα Συχαινά, καθώς καταπλακώθηκε από τρακτέρ.

16/05: Έφυγε από τη ζωή στα 64 μόλις χρόνια του μετά από περιπέτεια υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια ο Κώστας Ζαρονίκας. Ο Κώστας Ζαρονίκας ήταν γνωστός από τις συνεργασίες του με ΜΜΕ της Πάτρας.

31/05: 14 σφαίρες για τον Πατρινό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση. Σοκαρισμένη  η Πάτρα από την ενέδρα θανάτου που στήθηκε στην περιοχή της Βάρης. Η εν ψυχρώ δολοφονία του Μπερδέση έγινε στη μέση του δρόμου ύστερα από καρτέρι που στήθηκε εναντίον του.

ΙΟΥΝΙΟΣ

07/06: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών ο κατασκευαστής οικοδομών Κωνσταντινος Χελάς.

12/06: Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Βασίλη Καούρη. Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας τα έτη 2011 και 2012 επί δημαρχίας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, καθώς και υπεύθυνος ΧΥΤΑ, αλλά και βοηθός δημάρχου.

15/06: Πεθαίνει ο γνωστός επιχειρηματίας από την, Κωνσταντίνος Τομαράς (Τσάμης). Ο εκλιπών ήταν τυροκόμος και από το 1977 ασχολούνταν με την εμπορία και τυποποίηση ζωοτροφών. Ήταν ιδρυτής της εταιρείας «Ερύμανθος».

28/06: Θλίψη στον χώρο του Τύπου και όχι μόνο από την απώλεια του σελιδοποιού- μακετίστα Νίκου Βγενόπουλου.

ΙΟΥΛΙΟΣ

05/07: Ένας ακόμα από τους παλαιούς εμπόρους της Πάτρας φέυγει από τη ζωή. Ο Γιώργος Τσαβαλάς εκτός από τη δραστηριοποίησή του στο κομψό γυναικείο ντύσιμο (“MICHELANGELO” στη γωνία Μαιζώνος & Ερμού), είχε να επιδείξει και λογοτεχνικό έργο.

10/07: Πεθαίνει ο ο γνωστός επιχειρηματίας Ιωάννης Πετρής. Ο εκλιπών ήταν αδελφός του συνιδρυτή του thebest.gr Χριστόφορου Πετρή με τον οποίο είχε από κοινού σημαντική επιχειρηματική δράστη στην Πάτρα και όχι μόνο. Ο Ιωάννης Πετρής «έφυγε» σε ηλικία 86 ετών περίπου έναν χρόνο μετά από τον αδελφό του Χριστόφορο.

22/07: «Φεύγει» η μεγάλη ηθοποιός του Ελληνικού θεάτρου, Μάγια Λυμπεροπούλου. Η καταξιωμένη ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από έμφραγμα. Ήταν η "ψυχή" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

24/07: Μετά από ένα χρόνο μάχης με τον καρκίνο η 57χρονη Μυρσίνη Ιντζέ φεύγει από τη ζωή.

25/07: Έφυγε ξαφνικά  από τη ζωή, χτυπημένος από τον κορονοϊό ο αντιπρόεδρος της Εταιρείας Λογοτεχνών ΝΔ Ελλάδας Λεωνίδας Καρνάρος. Σε ηλικία 61 ετών, χτυπημένος από τον φονικό ιό, άφησε την τελευταία του πνοή στο κρεβάτι του ΠΠΓΝ Ρίου.

25/07: Απέραντη θλίψη στην Πάτρα σκόρπισε ο θάνατος του γνωστού οδοντιάτρου και πρώην Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Πατρέων με την παράταξη του Κώστα Πελετίδη, Σάκη Μουστάκα, ο οποίος έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από αναμέτρηση με ασθένεια από την οποία δεν έμελλε να βγει νικητής.

28/07: Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 ετών, ο γυμναστής – φυσικοθεραπευτής Δημήτρης Παπατσώρης. Γενιές Πατρινών αθλήθηκαν στα σχολεία που υπηρέτησε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

01/08: Έφυγε από τη ζωή ο Αρχιμανδρίτης Γερβάσιος Χριστοδουλόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού του Παντοκράτορα Πατρών. Ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

06/08: Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Σάκη Ξένου, παλιού αθλητή της Παναχαϊκής και διακεκριμένου οδηγού αγώνων αυτοκινήτων.

06/08: Νεκρός από ανακοπή στο εργοστάσιό που κινδύνευε από τη φωτιά στο Κρυονέρι Αττικής, βρέθηκε ο Πατρινός πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

16/08: Έφυγε ξαφνικά ο Νίκος Παπαγεωργίου στα 45 του χρόνια. Λιποθύμησε στην οδό Γούναρη, τον πήγαν στο νοσοκομείο, δεν άντεξε και «έφυγε» λίγους μήνες μόνο μετά το θάνατο της μητέρας του.

16/08: Βαθιά θλίψη προκάλεσε ο θάνατος της Γιάννας Μιχαλοπούλου συζύγου του Γιάννη Μιχαλόπουλου συνιδιοκτήτη της εταιρείας «Αχαϊκό Εντελβάις».

20/08: Έφυγε από τη ζωή, ο γνωστός Πατρινός εργολάβος κηδειών Κωνσταντίνος Βανταράκης.

29/08: Έφυγε από τη ζωή μια από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες στο χώρο της εστίασης στην Πάτρα. Ο Αχιλλέας Αντωνόπουλος, η πιο γνωστή φιγούρα που σέρβιρε επί χρόνια τους πελάτες του beau rivage και αργότερα του εστιατορίου Δημοριρί.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

02/09: Φεύγει από τη ζωή ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης σε ηλικία 96 ετών. Ίσως ο σπουδαιότερος Έλληνας συνθέτης όλων των εποχών πέρασε στην αθανασία. Η Πάτρα έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη καθώς εδώ πέρασε τα χρόνια του, τελειώνοντας το δημοτικό και πηγαίνοντας στο γυμνάσιο. "Η Πάτρα ήταν Πόλη με Π κεφαλαίο. Ήταν οι μεγάλοι κάθετοι δρόμοι της, οι καμάρες τους, μία ευρωπαϊκή πόλη. Βρήκαμε ένα σπίτι στα Ψηλαλώνια, κοντά στην πλατεία Βουδ, στην Ασημάκη Φωτήλα και Λόντου. Ήταν θυμάμαι ένα πολύ ωραίο και μεγάλο σπίτι, δίπατο, άσπρο με ισόγειο και πρώτο πάτωμα. Ήταν και μία πολύ καλή γειτονιά" ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε αφηγήσεις του.

04/09: Έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών ο ιδρυτής του Γραφείου Τελετών, Κωνσταντίνος Τσανταρλιώτης.

05/09: Πεθαίνει ο Θόδωρος Μούγιος, εκ των δυο ιδιοκτητών της γνωστής ομώνυμης τουβλοποιϊας, με έδρα το Αλισσό. Το όνομα του ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο επί σειρά ετών με τον κλάδο της τουβλοποιϊας-κεραμοποιϊας.

13/09: Σε ηλικία 60 ετών, φεύγει από τη ζωή ο Γιώργος Τσιρώνης, Εισαγγελέας και ποιητής

16/09: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, ο πρώην Δήμαρχος Διακοπτού, Τρύφων Λίβας. Ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τα κοινά.

21/09: Νικήθηκε από τον κορωνοϊό η Λιολιώ Κολυπέρα - Η Πρόεδρος του Άλματος Ζωής στο νομό Αχαΐας πάλευε με τις επιπλοκές του ιού.

27/09: Ο 57χρονος Δημήτρης Γραμματίκας, τραπεζικός υπάλληλος ήταν ο ποδηλάτης που έχασε τη ζωή του σε τραγικό τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων.

28/09: Θλίψη προκάλεσε στην Πάτρα ο θάνατος του γνωστού βιοτέχνη υποδηματων και εμπόρου Μιχάλη Γεωργ. Κυριτόπουλου σε ηλικία  μόλις 59 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

15/10: Έφυγε νωρίς στα 54 της χρόνια, η Νατάσσα Μητροπούλου νικημένη από τον καρκίνο, μια υπέροχη Πατρινή, ένας άνθρωπος ζεστός, ευγενής, φωτεινός, με ένα πλατύ χαμόγελο και μια μεγάλη καρδιά.

22/10: Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι έφυγε από τη ζωή ο παλιός δικηγόρος των Πατρών Φώτιος Γεωργ. Αγγελόπουλος σε ηλικία 74 ετών.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

01/11:  Ιδιαίτερη θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση ότι πέθανε ο γνωστός έμπορος ηλεκτρικών συσκευών Γρηγόρης Ευρ. Κουβεριανός στα 85 του χρόνια.

7/11: Μετά από πολύμηνη μάχη με ασθένεια έφυγε από τη ζωή ο επιχειρηματίας Λάμπρος Ψωμιάδης, σε ηλικία 78 ετών.

11/11:  Σε ηλικία 86 ετών φεύγει από τη ζωή η γνωστή καθηγήτρια Γαλλικών Τούλα Μανιάκη η οποία επί σειρά ετών ήταν καθηγήτρια στο Γαλλικό Ινστιτούτο. Επίσης ήταν συγγραφέας.

13/11: Σοκαρισμένη η πόλη από τον θάνατο του Μεντζέλου Μολοχίτη, μετά από την εκδήλωση επιθετικής ασθένειας.

13/11: Πεθαίνει ο Δημήτρης Φούρας, αδελφός του Ανδρέα Φούρα, που ζούσε στην Αυστραλία. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του.

17/11: Έφυγε από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του σε ηλικία 63 ετών ο Ανδρέας Αγγελόπουλος. Είχε συνδέσει τη ζωή του με τα κόμικς.

25/11: Χτυπημένη από τον καρκίνο, η πατρινής καταγωγής Ηρώ Κόβα έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της, ούσα μια πολύ αγαπητή παρουσία στους κοσμικούς κύκλους.

27/11: Απέραντη θλίψη από το θάνατο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού και  "μάνας" εκατοντάδων παιδιών στην Πάτρα Παναγιώτας Λάζαρη.

27/11: Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία και στην εκπαιδευτική κοινότητα η τραγική είδηση του θανάτου του εκπαιδευτικού και πρώην Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, Θεόδωρου Μπίρμπα

27/11: Θλίψη στην Πάτρα από την είδηση του θανάτου, από κορωνοϊό του ιερέα Βασίλειου Δημητρόπουλο, ο οποίος ήταν εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσης.

30/11: Έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας απέραντη θλίψη ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, γνωστός και ως Λόλος, ένας από τους πιο γνωστούς dj της πόλης.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

19/12: Πεθαίνει πλήρης ημερών ο επιχειρηματίας Θάνος Ρούπας, από τις πιο αγαπητές φιγούρες της παλιάς αστικής Πάτρας.

20/12: Θλίψη από την είδηση του θανάτου της Νίκης Τουλιάτου που "έφυγε" δύο μήνες μετά τον οδυνηρό θάνατο της κόρης της Θεοδώρας, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μόλις στα 54 της χρόνια.

22/12: Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση θανάτου του Νίκου Χαρικιόπουλου, συνιδρυτής της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Υπήρξε Διοικητικός της Διευθυντής από την ίδρυση της εταιρείας στα 1995 και στη συνέχεια Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, μέχρι τη συνταξιοδότησή του

23/12: Μέσα σε λίγες ώρες "έφυγαν" δυο ιερείς. Ο ένας, μάλιστα, πέθανε λίγες ημέρες μετά τον θάνατο της συζύγου του.

23/12: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός πατρινός δικηγόρος Ευάγγελος Τρίγκας, νικημένος από τον κορωνοϊό. Ο 67χρονος έδινε μάχη με τον ιό τις τελευταίες τρείς εβδομάδες στο Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα.

25/12: Tραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, ανήμερα Χριστουγεννων, ο 42χρονος Σπύρος Χριστόπουλος, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου που οδηγούσε και βρέθηκε στο οδόστρωμα, στην διασταύρωση των οδών Κολοκοτρώνη και Ρήγα Φεραίου. Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα αγαπητός και γνωστός στον χώρο της εστίασης, αφού για πολλά χρόνια έχει εργαστεί στα πιο γνωστά καταστήματα της Πάτρας. Ο 42χρονος ήταν πατέρας ενός 8χρονου κοριτσιού.

25/12: Κατέληξε ανήμερα των Χριστουγέννων ο πατήρ Ιωάννης Δημητρόπουλος μετά από μάχη που έδινε με τον κορωνοϊο, εδώ και αρκετές εβδομάδες. Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα στην οικογένεια, καθώς πριν από λίγες ημέρες έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του, επίσης ιερέας, π. Βασίλης Δημητρόπουλος, εφημέριος στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιώτισσας.

27/12: Τραγωδία σημειώθηκε στο δρόμο προς Βυτίνα. Ο νεκρός που ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του ο 25χρονος Δημήτριος Κουφός τους Αθανασίου, κάτοικος Κρινοφύτων Κλειτορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr