Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" από τη ζωή η Παναγιώτα Λάζαρη, η "μάνα" εκατοντάδων παιδιών

Θλίψη στην Πάτρα: "Έφυγε" από ...

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, Άννα - Μαρία Ρογδάκη

Απέραντη θλίψη έχει προξενήσει στην Πάτρα ο θάνατος της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Παναγιώτας Λάζαρη. Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό η Πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας, Άννα - Μαρία Ρογδάκη.

"Και κάπως έτσι ένας επίγειος Άγγελος, αφήνει αυτόν τον κόσμο και πάει να συνεχίσει τη έργο του. Καλό ταξίδι «Μάνα» Παναγιώτα Λάζαρη. Θερμά συλλυπητήρια στα 200 σου παιδιά και στα εγγόνια σου. Ο ουρανός σήμερα πανηγυρίζει."

Δικά της παιδιά δεν γέννησε, έκανε όμως 200 παιδιά δικά της και όλα, μα όλα, την έλεγαν μάνα τους. Και την ένιωθαν μάνα. Όταν μιλάνε για την Παναγιώτα Λάζαρη οι γιοι της, οι κόρες, αλλά και τα εγγόνια της, στάζουν ευγνωμοσύνη, καθώς στην "φωλιά" της, έζησαν την τρυφερότητα, την φροντίδα και την αγάπη που τους έλειψε, όλα όσα δεν τους χαρίστηκαν εξ αρχής και έμελλε να τα βρουν στην αγκαλιά αυτής της μικρής αγίας που κάνει πράξη αθόρυβα, σχεδόν βουβά, την έννοια της βαθιάς, της ουσιαστικής προσφοράς.

Η Παναγιώτα Λάζαρη, συνταξιούχος δασκάλα, για περισσότερα από 50 χρόνια είχε να προσφέρει μια τεράστια αγκαλιά στα παιδιά που είτε έμειναν ορφανά, είτε τα εγκατέλειψαν οι γονείς τους, είτε αντιμετώπιζαν ιδιαίτερες οικογενειακές δυσκολίες.

Δαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις