Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Αχαΐα: Θλίψη για τον θάνατο του Βασίλη Καούρη

Δυτική Αχαΐα: Θλίψη για τον θάνατο του Β...

Έφυγε» ο πρώην αντιδήμαρχος, συνταξιούχος της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδος

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Βασίλη Καούρη.

Γεννήθηκε στα Άνω Σουδενέικα Λουσικών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην Πάτρα και στη συνέχεια εισήλθε στα ΤΕΙ Πατρών, από όπου αποφοίτησε το 1977 ως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΤΕ. Εργάστηκε στη Νομαρχία Αχαΐας κι ακολούθως στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ως προϊστάμενος Μηχανολογικού εξοπλισμού, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε.

Διετέλεσε αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαΐας τα έτη 2011 και 2012 επί δημαρχίας Ανδρέα Παναγιωτόπουλου, καθώς και υπεύθυνος ΧΥΤΑ, αλλά και βοηθός δημάρχου.

Ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος ανέφερε “πέθανε πρόωρα ο Βασίλης Καούρης. Ο φίλος, ο οικογενειάρχης, ο επιστήμονας, ο αντιδήμαρχος, ο προοδευτικός και δημοκράτης πολίτης της Αχαΐας. Προσέφερε πολλά στην Δ. Αχαΐα αλλά και γενικότερα στην Αχαΐα από την επαγγελματική του θέση. Με καθαρά χέρια και μια έντιμη και ευγενική πορεία στη ζωή του, φεύγει για τον άλλο κόσμο, και μας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Αιωνία η μνήμη”.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς αναφέροντας πως “με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του Βασίλη Καούρη. Ο εκλιπών υπήρξε άνθρωπος της αυτοδιοίκησης αφού, μεταξύ άλλων, είχε υπηρετήσει ως δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος στο δήμο μας. Ταυτόχρονα διακρίθηκε ως στέλεχος των τεχνικών υπηρεσιών στη Νομαρχία Αχαΐας πρώτα και στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στη συνέχεια ενώ ταυτόχρονα υπήρξε ένας άριστος οικογενειάρχης. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Βασίλη Καούρη”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις