Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Σάλος και ένα μεγάλο «γιατί» για το θάνατο του Big, αμέτρητα τα δημοσιεύματα διεθνώς

Σάλος και ένα μεγάλο «γιατί» για το θάνα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο αναπάντεχος χαμός του αγαπημένου της Carrie ήταν μεγάλο χτύπημα για οπαδούς και media –τι απαντάει ο δημιουργός της σειράς

Αποσβολωμένοι οι τηλεθεατές  της συνέχειας του εμβληματικού σήριαλ Sex & the City με την έναρξη των δυο πρώτων επεισοδίων, τα οποία σφραγίζει μια μεγάλη απώλεια: ο θάνατος του Mr Big, του μόνιμου αντικείμενου του πόθου της κεντρικής ηρωίδας που μάλιστα βλέπουμε να έχει εξελιχθεί στον πλέον τρυφερό σύζυγο μετά από μια πολύπαθη και επεισοδιακή σχέση. Και ενώ αρχικά τα αδυσώπητα σημάδια του χρόνου στις ώριμες πλέον αλλά πάντα stylish πρωταγωνίστριες και οι τέλειες ανταύγειες της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ (ξανθιές και γκρίζες με λευκά φυσικά μαλλιά) κυριαρχούν στις πρώτες εντυπώσεις συν τις επίκαιρες αναφορές για το ουδέτερο φύλο, την ανάδειξη των έγχρωμων και την επιρροή του διαδικτύου, έρχεται το μεγάλο σοκ. Ο Big παθαίνει ανακοπή κάνοντας ποδήλατο ενώ την περιμένει να φύγουν για τα Χάμπτονς! Τα πόσα διαβάσαμε για αυτή τη σεναριακή επιλογή δεν σας λέμε. Από την Αμερική ως την Ευρώπη έγινε πρώτο «θέμα». Και όχι επειδή έπεσε η μετοχή της μάρκας ποδηλάτου η οποία έσπευσε να αναφερθεί στην έκλυτη ζωή του ήρωα και μετά να τον «αναστήσει» διαφημιστικά. Αλλά γιατί ουδείς το περίμενε! Η Carrie του κάνει βέβαια μια απίστευτη minimal chic κηδεία και φοράει ακόμα και εκεί τούλινη φούστα, αλλά αυτή η επιλογή στην  πλοκή δεν «καταπίνεται» σύμφωνα με πληθώρα δημοσιευμάτων. Αλλά και δικά μας οικεία πρόσωπα στενοχωρήθηκαν παρακολουθώντας. Aπό την έναρξη του «And Just Like That» λοιπόν έχουμε μια Carrie συντετριμμένη.

«Δεν μπορεί να έχει αυτό που πιστεύει ότι θα έπρεπε να έχει, δηλαδή τον Mr.Big» δήλωσε ο δημιουργός της σειράς  Michael Patrick King, εξηγώντας ότι από την αρχή του Sex and the City αυτό που την κινητοποίησε να εξελιχθεί σαν άνθρωπος και να εστιάσει στη δική της ζωή ήταν πάντα η απουσία του Mr.Big.

Τα επόμενα επεισόδια «θα αφορούν σε αυτή την σημαντική, προκλητική και συναισθηματική σχέση που η Carrie έχει με τον εαυτό της και επίσης την εξέλιξη κάποιου που είχε αγάπη στη ζωή του. Είναι καλύτερο να έχεις αγαπηθεί και να το έχεις χάσει ή να μην έχεις αγαπηθεί ποτέ; Η άλλη εξέλιξη είναι στην πραγματικότητα οι φιλίες και πώς σε στηρίζουν μετά από ένα θάνατο. Οι φιλίες είναι το πιο δυνατό πράγμα που μπορείς να έχεις όταν περνάς τα χειρότερα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή, δηλαδή τον θάνατο» αναφέρει. Η Carrie στα υπόλοιπα οχτώ επεισόδια θα είναι χήρα και θα προσπαθεί με τη βοήθεια των φίλων της να ανακαλύψει τον νέο της εαυτό. To ζήτημα είναι αν σε μια ηλικία όπως τα 55 καταρρεύσουν οι «σταθερές» γύρω σου αν μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View