Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ποτέ δεν σταματάμε να παλεύουμε. Με Γιώργο Παπανδρέου!

Ποτέ δεν σταματάμε να παλεύουμε. Με Γιώρ...

Του Χρήστου Βουλδή

Η επόμενη Κυριακή είναι υπόθεση των 270.000 φίλων και μελών του Κινήματος Αλλαγής. Η πολιτική που θα ακολουθήσουμε είναι υπόθεση όλων των πολιτών.

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πιο 'πολιτική' από όλη την προηγούμενη εκλογική περίοδο. Η μεγάλη βάση συμμετοχής δίνει το πλεονέκτημα να ακουστούν αλήθειες και να ζωηρέψει η συζήτηση. Εύχομαι και στους δύο υποψήφιους ένα γόνιμο και ουσιαστικό διάλογο.

Δεν ξέρω αν θα κερδίσει ο Παπανδρέου, ξέρω ότι εγώ θα τον στηρίξω. Επίσης ξέρω πως πολλοί 'νέοι' στήριξαν και στηρίζουν τον Νίκο Ανδρουλάκη, δεν ξέρω επακριβώς ποιοι 'μεγάλοι' τον στηρίζουν. Και οι 'νέοι' που είδα στην Πάτρα μου φάνηκαν πολύ ζωηροί και πολύ στρατιωτικοποιημένοι. Δεν μου ταιριάζει αυτό το ύφος, όχι τώρα που μεγάλωσα, δεν μου ταίριαξε ποτέ.

Ο Παπανδρέου σήμερα 'σήκωσε το γάντι'.

Περιμένουμε τον Ανδρέα Λοβέρδο να δούμε αν θα άρει την τοποθέτηση του περί αναγκαίου παρουσίας του αρχηγού του Κινήματος στη Βουλή. Περιμένω τις θέσεις όσων θεωρήσουν πως οφείλουν να έχουν δημόσιο λόγο και όχι να κρυφτούν πίσω από τα νιάτα του Νίκου Ανδρουλάκη, γιατί νέος είναι και ο Παύλος ο Χρηστίδης και πήρε το ένα δωδέκατο των ψήφων του Ανδρουλάκη.

Πάλι όσοι καλυφθούν από τις εννέα μονάδες διαφοράς Ανδρουλάκη-Παπανδρέου και μιλάνε για μη δεύτερη Κυριακή, να το συζητήσουμε για το καταστατικό στο μέλλον ή να θυμηθούμε ανατροπές παρόμοιων διαφορών σε άλλες αναμετρήσεις.

Οι πιθανότητες επικράτησης για την ηγεσία του Κινήματος μας την επόμενη Κυριακή είναι υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη. Εξάλλου άφησε εκτός τρεις πρώην υπουργούς και ένα εκπρόσωπο τύπου.

Είναι σαφές το προβάδισμα. Προσωπικά παλεύω για αύξηση των πιθανοτήτων πολιτικής επικράτησης των απόψεων και της στάσης του Γιώργου Παπανδρέου στο Κίνημα μας και στην κοινωνία.

Να χάσουμε μπορεί, να σταματήσουμε να παλεύουμε όχι! Μαζί πολιτισμένα να δώσουμε προοδευτική πολιτική προοπτική στο Κίνημα και στη χώρα!

Χρήστος Βουλδής

Μέλος Γραμματείας Τομέα Εργασίας Κινήματος Αλλαγής

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας 2019

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις