Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Την έκθεση της δράσης «Το Μουσείο πάει σχολείο» επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου.

Την έκθεση της δράσης «Το Μουσείο πάει σ...

Τα εκθέματα φιλοξενούνται στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μεσολογγίου, στη κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη από 29/11 έως 3/12

Την έκθεση με τίτλο «Αγωνιστές και άρματα», που οργανώνεται με αφορμή τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την κήρυξη της Ελληνικής Επανάστασης επισκέφτηκε τη Δευτέρα 29/11/2021 ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος.

Ο Δήμαρχος ξεναγήθηκε στην έκθεση μαζί με το Διοικητή του 2/39 Συντάγματος Ευζώνων, Ιωάννη Τσαούση, τον Πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, Νίκο Χατζή, την Προϊσταμένη Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος,  Ολυμπία Βικάτου και τη Δήμητρα Γαβρίνα Υπάλληλο ΠΕ Πολιτισμικής Διαχείρισης – Μουσικοπαιδαγωγό, που έχει οριστεί ως υπεύθυνη για τη δράση,.

Η έκθεση επιλεγμένων κειμηλίων που περιοδεύει σε πόλεις ανά την Ελλάδα έχει διοργανωθεί από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού μετά από σχετική πρόταση συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την υλοποίηση της δράσης με τίτλο "Το Μουσείο Πάει Σχολείο", η οποία σχεδιάστηκε και τελεί υπό την αιγίδα της Επιτροπής Ελλάδα 2021.

Τα εκθέματα που φιλοξενούνται στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Μεσολογγίου, στη κεντρική πλατεία (Μάρκου Μπότσαρη) πρόκειται να μείνουν ανοιχτά για το κοινό από τις 29/11/2021 έως τις 3/12/2021. Ενώ το κοινό δύναται να επισκεφτεί την έκθεση και απογεύματα τις ημέρες Τετάρτη 1/12/2021, Πέμπτη 2/12/2021, Παρασκευή 3/12/2021 και ώρα 18:00 - 20:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture