Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Oι φούντες του πέρασαν χειροπέδες

Ηλεία: Oι φούντες του πέρασαν χειροπέδες

Συνελήφθη άνδρας στην Ηλεία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας  άνδρας, (Έλληνας) σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Πύργου, ακινητοποίησαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε ο άνδρας, στην κατοχή του οποίου βρήκαν και κατάσχεσαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά (1.120) γραμμάρια ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης (φούντες).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Συνελήφθη άνδρας σε περιοχή της Ηλείας για κατοχή ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν (330) γραμμάρια κάνναβης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Κατακόλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας  άνδρας, 9'Ελληνας) σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τoν άνδρα και σε σωματική έρευνα που του πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του και κατάσχεσαν (2,3) γραμμάρια κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (326,6) γραμμάρια κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις