Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δείτε live: Ο «βασιλικός» γάμος του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη

Δείτε live: Ο «βασιλικός» γάμος του Φίλι...

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου

Σήμερα γάμος γίνεται και μάλιστα ..."πριγκιπικός". Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Φλορ.

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει πολιτικό στην Ελβετία παρουσία των γονιών τους και σήμερα το απόγευμα στις 17:00 οι δυο τους θα πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος είναι εκείνος που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του Φίλιππου.

Οι προσκεκλημένοι που θα βρεθούν στη Μητρόπολη και θα δουν από κοντά τον Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης θα είναι μόλις 100. Όσοι δεν βρεθούν μέσα στην εκκλησία όμως, θα έχει στηθεί γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να παρακολουθήσουν την τελετή.

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Όσον αφορά στους εκλεκτούς και λαμπερούς προσκεκλημένους του γάμου, λέγεται ότι εκτός από την κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, ο τρίτος Έλληνας καλεσμένος θα είναι ο Σταύρος Νιάρχος, ο οποίος θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του Ντάσα Ζούκοβα.

Σύμφωνα με τελευταίο άρθρο της Daily Mail, στη λίστα των προσκεκλημένων λέγεται ότι θα είναι η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Jack, εκπροσωπώντας τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Στη λίστα των προσκεκλημένων θα είναι εκπρόσωποι από τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας (βασίλισσα Μαργαρίτα), της Ισπανίας (βασίλισσα Σοφία και πριγκίπισσα Έλενα), της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας, της Σουηδίας, της Ολλανδίας και του Ανόβερο. Φυσικά από τον γάμο του Φιλίππου και της Νίνα Φλορ δεν θα λείπουν οι οικογένειες του ζευγαριού όπως ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ, ο Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ, η αδερφή του Θεοδώρα και η Μαρία Ολυμπία και ο αδερφός της Αχιλλέας και φυσικά ο ζάμπλουτος πατέρας της νύφης, Τόμας Φλορ.

 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight