Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

TikTok: Αρτοποιός αποκαλύπτει το παράξενο μυστικό του για τα brownies

TikTok: Αρτοποιός αποκαλύπτει το παράξεν...

Το βίντεο έχει παρακολουθηθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές

Ένας Αυστραλός αρτοποιός αποκάλυψε ένα ασυνήθιστο μυστικό συστατικό που, όπως λέει, απογειώνει τα brownies.

Συγκεκριμένα, ο Μόργκαν Χίπγουορθ από τη Μελβούρνη χρησιμοποίησε Vegemite και «συγκλόνισε» το TikTok. Όπως ισχυρίζεται, το Vegemite ενισχύει τη γεύση και τη γλυκύτητα των συστατικών των brownies. Αρχικά, να πούμε πως το Vegemite είναι ένα παχύρευστο σκούρο καφέ άλειμμα το οποίο φτιάχνεται από εκχύλισμα μαγιάς και από την προσθήκη μπαχαρικών, λαχανικών και καρυκευμάτων.

Μάλιστα, χρησιμοποιείται κατα κόρον στην Αυστραλία, αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο.Στο βίντεο του TikTok, που ο Μόργκαν εκτελεί τη συνταγή, αρχικά ξεκινάει προσθέτοντας το κακάο, τη ζάχαρη, το αλεύρι, τα αυγά και το λιωμένο βούτυρο σε ένα μεγάλο γυάλινο μπολ και τα ανακατεύει. Στη συνέχεια προσθέτει το Vegemite και ψήνει στους 180°C για μισή ώρα. Έπειτα κόβει σε μεγάλα τετράγωνα το γλυκό και πασπαλίζει με άχνη ζάχαρη για το σερβίρισμα.

Το βίντεο έχει παρακολουθηθεί πάνω από ένα εκατομμύριο φορές και πολλοί από τους χρήστες έχουν τις ενστάσεις τους για το ιδιαίτερο συστατικό. «Αυτό δεν φαίνεται και πολύ σωστό» έγραψε κάποιος, ενώ άλλοι είπαν ότι η προσθήκη του Vegemite είναι το απόλυτο «έγκλημα». Ωστόσο, κάποιοι ήταν πιο ανοιχτόμυαλοι: «Μπορεί να είναι η τέλεια προσθήκη, αφού δεν έχει βάλει αλάτι». Κάποιος άλλος είπε ότι: «Το αλάτι και η σοκολάτα είναι ο τέλειος συνδυασμός».

Πηγή:olivemagazine 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life