Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανήλικη στο Αγρίνιο, περιφερόταν επί ώρες στους δρόμους- Την είχε διώξει η μητέρα της

Ανήλικη στο Αγρίνιο, περιφερόταν επί ώρε...

Προς το παρόν φιλοξενείται στο σπίτι της γιαγιάς της

Το ενδιαφέρον συμμαθητών και γονέων προκάλεσε πριν λίγες μέρες η περιπέτεια μιας ανήλικης μαθήτριας, που σύμφωνα με όσα ανέφερε στους ίδιους αλλά και στην αστυνομία στη συνέχεια, εκδιώχθηκε απο την μητέρα της από το σπίτι τους.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρωινές ώρες με την 15χρονη να βρίσκεται με φίλους της απο το σχολείο αρκετές ώρες αργότερα, χωρίς να έχει πιει έστω μια γουλιά νερό και να τους περιγράφει τι είχε συμβεί με την μητέρα της.


Είχε πλέον βραδιάσει όταν για το περιστατικό ενημερώθηκε γονιός που ενδιαφέρθηκε ώστε το κορίτσι να φάει και να πιει κάτι, ενώ στη συνέχεια πήγαν μαζί στην Αστυνομία, όπου το γεγονός , σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress, καταγγέλθηκε. Το κορίτσι μάλιστα, φέρεται να περιέγραψε δυσάρεστες καταστάσεις ως προς τη συμπεριφορά της μητέρας του, απέναντί του.

Όπως ήταν φυσιολογικό σε βάρος της μητέρας σχηματίστηκε δικογραφία και ακολουθήθηκε αυτόφωρη διαδικασία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και η ανήλικη προς το παρόν φιλοξενείται στο σπίτι της γιαγιάς της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις