Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση με βιτριόλι: Ώρα απολογίας για την Έφη Κακαράντζουλα-ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με βιτριόλι: Ώρα απολογίας για τ...

Η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα του δικαστηρίου σχετικά με τους λόγους της επίθεσης

Έφτασε, η κρίσιμη, ώρα της απολογίας της 37χρονης κατηγορούμενης, για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου.

Σήμερα , η κατηγορούμενη θα κληθεί να απαντήσει στα κρίσιμα ερωτήματα του δικαστηρίου σχετικά με τους λόγους της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, ενώ πρέπει να ρίξει και «φως» σε κομβικά σημεία της υπόθεσης, όπως το από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν υπήρξαν άλλα πρόσωπα που γνώριζαν για την επίθεση και την βοήθησαν.

Το εάν θα απαντήσει σε αυτά τα κρίσιμα ερωτήματα ενδεχομένως να αποτελέσει και σημείο «κλειδί» για την ποινική της αντιμετώπιση από το δικαστήριο.

Μέχρι στιγμής, πάντως, έχει τηρήσει μία στάση σκληρή και ψυχρή απέναντι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται το περιεχόμενο της απολογίας της να κινηθεί στο πλαίσιο όσων είχε υποστηρίξει στην συμπληρωματική της απολογία ενώπιον της ανακρίτριας τον περασμένο Απρίλιο.

Τότε, είχε ομολογήσει την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας. Ωστόσο, είχε υποστηρίξει ότι ουδέποτε ήθελε να την σκοτώσει, παραδεχόμενη μόνο το αδίκημα των σωματικών βλαβών.

 

«Δεν γνώριζα ότι αυτό το υγρό θα προκαλούσε τέτοια ζημιά, γνώριζα ότι θα προκαλούσα κάποιο τραύμα. Δεν είχα σκοπό να στοχεύσω στο πρόσωπο. Η στάση του σώματος απέδειξε ότι ήμουν πλάγια και όχι πρόσωπο με πρόσωπο. Το παχύρευστο υγρό δεν γνώριζα ότι προκαλεί μεγαλύτερη ζημιά, δεν είμαι χημικός, δεν γνώριζα ότι υπήρχε σε πιο αραιή μορφή» είχε τονίσει η κατηγορούμενη.

Η 37χρονη είχε ενώπιον της ανακρίτριας παραδεχθεί την εμμονή της απέναντι στο πρόσωπο της Ιωάννας επισημαίνοντας «απέκτησα μία αρρωστημένη εμμονή μαζί της. Την θεώρησα υπεύθυνη για ένα πολύ προσωπικό ζήτημα το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για εμένα».

Το εάν σήμερα (14.10.2021) θα αποκαλύψει ποιο ήταν αυτό το προσωπικό ζήτημα και εάν σχετίζεται με τη σχέση της με τον 40χρονο άνδρα που είχε στείλει αίτημα φιλίας στην Ιωάννα στο Facebook, παραμένει ωστόσο ένα μυστήριο.

Πάντως, τη μόνη φορά που τοποθετήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και απευθύνθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, εμφανίστηκε ιδιαίτερα προκλητική για αυτό το ζήτημα, αναφέροντας χαρακτηριστικά «ξέρω ότι αυτό που έχει γίνει δεν είναι αποδεκτό, αλλά εσύ Ιωάννα γνωρίζεις γιατί έχει γίνει όλο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να της αφαιρέσω τη ζωή».

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από την στάση που θα επιλέξει να τηρήσει στην απολογία της, η 37χρονη αναμένεται να δεχθεί στενό «μαρκάρισμα» από την έδρα για να αποκαλύψει το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις