Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Έσπειρε πανικό» το «crazy sea» στη Μαρίνα- Τι λέει ο Δήμος

Πάτρα: «Έσπειρε πανικό» το «crazy sea» σ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αναζητούν το νομικό τρόπο για να απομακρυνθεί από την Μαρίνα

Συναγερμός σήμανε στη Μαρίνα της Πάτρας όταν η κακοκαιρία «χτύπησε» σκάφος το οποίο λύθηκε και προκάλεσε κίνδυνο για το διπλανό. Πρόκειται για το «crazy sea» το οποίο παραμένει στην Μαρίνα για ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα με τον ιδιοκτήτη του να είναι άφαντος!

Χρειάστηκε κινητοποίηση από την υπηρεσία του Δήμου Πατρέων, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό προκειμένου να δεθεί το σκάφος και απομακρυνθούν τα νερά με τα οποία σκεπάστηκε λόγω της έντονης κακοκαιρίας. Να σημειώσουμε ότι το τούρκικο σκάφος ειναι επικίνδυνο καθώς εχει 1,5 τόνο πετρέλαιο πράγμα που σημαίνει ότι απο την κακοκαιρία μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα που θα φέρει μεγάλη οικολογική καταστροφή

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου, Ανδρέας Αντωνόπουλος, «ο Αντιδήμαρχος και η Υπηρεσία του Δήμου ήταν εκεί. Θα ξέρουμε τις επόμενες ώρες τι ακριβώς θα συμβεί με αυτό το σκάφος. Πρόκειται για ένα σκάφος το οποίο έχει κατασχεθεί και δεν μπορούμε να βρούμε τον ιδιοκτήτη. Γνωρίζουμε ποιος είναι αλλά δεν έχει εμφανιστεί παρά τις προσπάθειες μας.  Προς το παρόν, το σκάφος έχει δεθεί γιατί με την κακοκαιρία κόπηκαν δύο σχοινιά του. Υπήρξε κίνδυνος για το διπλανό σκάφος αλλά ως εκεί.  Μας βοήθησε και ο λιμενάρχης. Με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής απομακρύνθηκαν και τα νερά που μπήκαν στο σκάφος λόγω της κακοκαιρίας και της θαλασσοταραχής.

Το ζήτημα που πρέπει να λύσουμε από εδώ και πέρα είναι η απομάκρυνσή του. Αν κάνεις μία ενέργεια που είναι αυθαίρετη, δηλαδή χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ιδιοκτήτη, κινδυνεύεις με κυρώσεις και πρόστιμα. Ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε τον νομικό τρόπο για να το απομακρύνουμε. Δεν μπορεί να μένει έτσι ένα σκάφος στην Μαρίνα, τόσο καιρό, χωρίς να εμφανίζεται κανείς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις