Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποιος «σταυρώνει» το Ρίο;- Το μυστήριο που τείνει να λάβει διαστάσεις… αστικού μύθου- ΦΩΤΟ

Ποιος «σταυρώνει» το Ρίο;- Το μυστήριο π...

Η απίστευτη συνήθεια

Διαστάσεις αστικού μύθου τείνει να λάβει η υπόθεση με τους σταυρούς που συναντά κανείς στο Ρίο, ζωγραφισμένους πάνω σε ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς και με ποικιλία χρωμάτων. Σταυροί μαύροι, κόκκινοι και  άσπροι ζωγραφισμένοι πάνω σε κορμούς δέντρων (με προτίμηση στους φοίνικες) σε κολώνες της ΔΕΗ και σε άλλους στύλους.

Οι εικασίες για την ύπαρξή τους πολλές. Κάποιοι έκαναν λόγο για συνεργεία τα οποία για κάποιο λόγο μαρκάρουν τα δέντρα και τις κολώνες, προκειμένου να εκτελέσουν εργασίες.

 Κάποιοι άλλοι ισχυρίζονται ότι πρόκειται για μέλη κάποιας παραθρησκευτικής οργάνωσης τα οποία με αυτό τον τρόπο στέλνουν ένα δικό τους, ακατάληπτο από τους υπολοίπους μήνυμα. Κάποιοι άλλοι μίλησαν ακόμη και για ακραίους αντιεμβολιαστές οι οποίοι με τους σταυρούς θέλουν να υπογραμμίσουν τον κίνδυνο που διατρέχουμε από τις παρενέργειες των εμβολίων.

Το thebest.gr αναζήτησε απαντήσεις στο μυστήριο του Ρίου με τους σταυρούς και έχει τις απαντήσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Τους σταυρούς με τους οποίους έχουν γεμίσει δέντρα και κολώνες φτιάχνει με σπρέι ένας άνθρωπος μόνο, ντυμένος με τρόπο ιδιαίτερα ασυνήθιστο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος και ο οποίος έχει εντοπιστεί να το κάνει αυτό ακόμη και νωρίς το πρωί.

Ο λόγος αυτής της απίστευτης συνήθειας παραμένουν άγνωστοι.

Η απορία ωστόσο είναι: τι θα γίνει στο μέλλον αν συνεχιστεί αυτή η συνήθεια και επεκταθεί και στα κτίρια; Δείτε μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις