Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τέλος τα ΚΤΕΛ από το δρόμο στην Όθωνος Αμαλίας - Που μεταφέρθηκαν

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φωκίδας αναχωρεί από ...

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φωκίδας αναχωρεί από το σταθμό "Παναγιώτης Κανελλόπουλος"

Τι λέει ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος

Τέλος σε ένα παράδοξο μπήκε πριν από δέκα περίπου ημέρες στην Πάτρα. Ο λόγος για τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ τα οποία έπαψαν πλέον να αποτελούν μια ακόμη παραφωνία στην καρδιά της οδού Όθωνος Αμαλίας με σταθμούς- καφενεία και επιβιβάσεις- αποβιβάσεις επιβατών στο δρόμο δίπλα σε διερχόμενα αυτοκίνητα με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την εξυπηρέτηση και την ασφάλειά τους.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr από την Όθωνος Αμαλίας έφυγαν όλα τα ΚΤΕΛ που εξακολουθούσαν να μην διαθέτουν τους καταλλήλους σταθμούς. Κάποια από αυτά μεταφέρθηκαν στον σταθμό του υπεραστικού ΚΤΕΛ Πάτρας, κάποια άλλα στο σταθμό «Παναγιώτης Κανελλόπουλος».
Συγκεκριμένα το ΚΤΕΛ Αρκαδίας και Φωκίδας μεταφέρθηκε στο σταθμό στο «Παναγιώτης Κανελλόπουλος» ενώ τα ΚΤΕΛ Ζακύνθου και Λευκάδας στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας.

«Υπάρχει με αυτό τον τρόπο ασφάλεια και εξυπηρέτηση» λέει στο thebest.gr ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος για τη φιλοξενία των ΚΤΕΛ Ζακύνθου και Λευκάδας. «Εμείς τους στεγάζουμε και τους εξυπηρετούμε. Υπάρχει χώρος. Ο σταθμός μας είναι μικρός αλλά είναι και εξυπηρετικός. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεταφορά».

Η μεταφορά των ΚΤΕΛ από τον δρομο στην Όθωνος Αμαλίας εντάσσεται και στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ποδηλατόδρομου της Πάτρας. Οι αλλαγές που θα επέλθουν είναι σχεδόν απαγορευτικές για τη φιλοξενία σταθμών ΚΤΕΛ πάνω στην Όθωνος Αμαλίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις