Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αίγιο: Ξεκίνησαν σήμερα τα δωρεάν rapid test στον Συμβουλευτικό Σταθμό Μάνας και Παιδιού

Αίγιο: Ξεκίνησαν σήμερα τα δωρεάν rapid ...

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται καθημερινά εκεί 09:00 με 15:00

Ημέρα έναρξης της λειτουργίας  του σταθερού σημείου διενέργειας των  δειγματοληπτικών ελέγχων για την πόλη του Αιγίου η σημερινή. Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρει η 6η ΥΠΕ, σήμερα ξεκίνησε η δωρεάν διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων στους  πολίτες της Αιγιάλειας κατόπιν  πρωτοβουλίας της  Διοίκησης της 6Ης ΥΠΕ και της συνεργασίας  της με τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία  στα πλαίσια της επιδημιολογικής επαγρύπνησης και επιτήρησης για τη διασπορά της νόσου στην περιοχή της ευρύτερης Αιγιαλείας.

Τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ  θα βρίσκονται καθημερινά 09:00 με 15:00 στο οίκημα «Συμβουλευτικός  Σταθμός Μάνας και Παιδιού», που στεγάζεται στο κτίριο του ΕΦΚΑ, πλησίον του Κ.Υ. Αιγίου. Οι χώροι που έχουν διατεθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών είναι λειτουργικοί, φωτεινοί  και άνετοι, με επαρκή αερισμό, προσβάσιμοι για ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρίες και επαρκείς, τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων. 

Ο εντοπισμός των κρουσμάτων του νέου κορωνοιού, και δη, των  μη συμπτωματικών, άμεσα, έγκυρα και δωρεάν προς τους πολίτες συμβάλλει στην ταχύτερη λήψη μέτρων προστασίας της κοινότητας και άμεσης αντιμετώπισης των ασθενών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις