Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει τ...

Σταθερή η κατάσταση του

Διασωληνωμένος με κορωνοϊό συνεχίζει να νοσηλεύεται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Ο ίδιος είχε διαγνωστεί με τον ιό πριν από δέκα περίπου μέρες και είχε λάβει οδηγίες για κατ’οίκον νοσηλεία. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωσή του.

Όπως έγινε γνωστό, ο Βασίλης Λεβέντης ήταν ανεμβολίαστος κατά του κορωνοϊού. Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, Δημοσθένης Δανέλλας, μίλησε στην τηλεόραση του OPEN και τόνισε πως η κατάσταση της υγείας του είναι «κρίσιμη αλλά σταθερή».

Σημείωσε πως ο Βασίλης Λεβέντης είχε κάνει ένα πλήρες ιατρικό τσεκ απ στα τέλη Ιουλίου και επεσήμανε πως ήταν θέμα χρόνου να κάνει το εμβόλιο. Όπως είπε δεν ήταν κατά του εμβολίου, ενώ είχε προχωρήσει πολλές φορές σε δηλώσεις υπέρ του εμβολιασμού.

Ωστόσο τον προβλημάτιζε το βαρύ ιατρικό ιστορικό του. 

 
Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός: «Το Σάββατο 25/9/2021 διεκομίσθη με συμπτώματα COVID-19 στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου όπου και διασωληνώθηκε. Χορηγείται η δέουσα φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις