Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τι επιλέγουν οι editors της Vogue για τη φθινοπωρινή επιστροφή στο γραφείο

Τι επιλέγουν οι editors της Vogue για τη...

Οι Vogue editors εντόπισαν- ή έχουν ήδη αγοράσει- τα κομμάτια που θα δείτε περισσότερο φέτος το φθινόπωρο

Μετά από ένα ήσυχο καλοκαίρι οι Vogue editors επέστρεψαν και πάλι δυναμικά πίσω στο Vogue House. «Ιt’s boot season again! », λέει η jewellery και watch director Rachel Garrahan, δείχνοντας να ανυπομονεί για τη νέα σεζόν. Ποια είναι τα κομμάτια που μπήκαν ήδη στην γκαρνταρόμπα των Vogue editors για το φθινόπωρο 2021;

Η Vogue συγκέντρωσε τις καλύτερες seasonal back–to–work αγορές τους.

Olivia Singer, fashion news director

«Η πρώτη τσάντα που σχεδίασε ο Kim Jones για τον οίκο Fendi, η Fendi First, είναι η αγαπημένη μου νέα τσάντα της σεζόν: αρκετά μεγάλη ώστε να χωρά όσα θέλω να παίρνω μαζί μου στο γραφείο, έχει ένα λουράκι για να μπορώ να το μετατρέψω σε clutch αν βγω έξω αργότερα, και είναι και οι δυο μορφές της πολύ chic και fun. Διευκολύνει πολύ την επιστροφή μου στο γραφείο, που σε αυτό το στάδιο, μοιάζει μια τρομακτική ιδέα- δεδομένου ότι έχω περάσει 18 μήνες σε tracksuits χωρίς να απαιτείται τσάντα. Οπότε θα πάρω όση βοήθεια μπορώ».

Τσάντα Fendi First Medium, Fendi

Poppy Kain, fashion director

«Λατρεύω το πόσο ζωντανό είναι αυτό το μπλε παλτό από την Prada, και το είχα εντοπίσει από τότε που το είδα στο runway. Είναι το τέλειο color boost στην γκαρνταρόμπα μου, ειδικά καθώς επιστρέφουμε στο γραφείο και πρόκειται να αντιμετωπίσουμε πιο σκοτεινούς μήνες το χειμώνα που έρχεται. Είναι smart και χαρούμενο ταυτόχρονα. H κοτλέ υφή του και η oversized γραμμή του, είναι ιδανικά για layers πάνω από cosy πλεκτά».

Γαλάζιο παλτό,  Prada.

 

Laura Ingham, fashion market director

«Αυτά τα Celine loafers είναι η πιο chic προσθήκη στην back to office γκαρνταρόμπα. Κλασικά και άνετα, δεν είμαι ακόμη έτοιμη για ψηλοτάκουνα! Δίνουν τη σωστή ποσότητα polish σε κάθε εμφάνιση».

Δερμάτινα loafers, Celine.

Naomi Smart, shopping director

«Όπως πολλοί άλλωστε, έτσι και εγώ είχα παρατήσει τη συλλογή μου από τσάντες για 18 μήνες, και δεν τις χρησιμοποιούσα πουθενά. Εκτός από ένα ξεκαθάρισμα που έκανα και έδωσα πράγματα που δεν είμαι έτοιμη να αποχωριστώ σε rental websites όπως το ByRotation. Οπότε, τώρα που επιστρέψαμε, και πηγαίνουμε πίσω στο γραφείο και έχουμε meetings με φυσική παρουσία, υπάρχει μια τσάντα που έχω ξεχωρίσει τον τελευταίο χρόνο, την Prada Cleo. Είναι τέλεια. Μπορώ να την φορέσω στον ώμο μου και ταιριάζει με τα πάντα. Έχω επενδύσει στο μαύρο χρώμα, αλλά λατρεύω και την λευκή εκδοχή της, έτσι, θα την νοικιάσω και εκείνη από το site Cocoon (έχουν τις καλύτερες προσφορές σε designer bags) και θα απολαύσω και τα δύο στυλ της».

Τσάντα Cleo, Prada.

Rosie Vogel, fashion bookings director

«Πιστεύω πολύ στα νέα παπούτσια για το ξεκίνημα της νέας σεζόν, και αυτές οι Prada γόβες ανεβάζουν το στυλ στην κορυφή».

Γόβες, Prada.

 

Rachel Garrahan, jewellery and watches director

«It’s boot season again! Και όσο και να αγαπώ το καλοκαίρι και τα σανδάλια, τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από την άφιξη του φθινοπώρου και την ευκαιρία να φοράω ένα αστραφτερό ζευγάρι νέες μπότες. Την καρδιά μου έχει κατακτήσει ένα lace–up ζευγάρι από Church’s, που βγαίνουν σε ένα φανταστικό φθινοπωρινό μπορντό. Θα ταιριάζουν με τα πάντα, από kick–flare jeans μέχρι μακριά φορέματα».

Δερμάτινα μποτάκια, Church’s.

 

Donna Wallace, fashion & accessories editor

«Έχω εντοπίσει μια XL Flamenco bag από τον οίκο Loewe. Το στυλ μου θα είναι πλέον πιο boxy και με περισσότερες γεωμετρίες, αλλά η XL Flamenco θα προσθέσει ένα στοιχείο άνεσης, σε μια εξαιρετικά απαλή μορφή».

Oversized τσάντα, Loewe.

Originally published on Vogue UK

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View