Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σε εξέλιξη έργα συντήρησης στις επαρχιακές οδούς των Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας

Σε εξέλιξη έργα συντήρησης στις επαρχιακ...

Με αφορμή τα έργα, πραγματοποίησαν επίσκεψη σε Βασιλικό, Ίσωμα και Φαρραί ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών Θανάσης Μαυρομμάτης & ο Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη Γ. Μάκκας

Επίσκεψη στις περιοχές Βασιλικό, Ίσωμα και Φαρραί της Αχαΐας πραγματοποίησαν την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2021 ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης, και ο Διευθυντής του Γραφείου Περιφερειάρχη Γιάννης Μάκκας, όπου  και ενημερώθηκαν από τον Προϊστάμενο Συγκοινωνιακών Έργων ΠΕ Αχαΐας Παναγιώτη Φλωράτο για την εξέλιξη των εργασιών στο πλαίσιο του έργου «Συντηρήσεις Επαρχιακών Οδών Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας, ετών 2020-2022».

Η Περιφερειακή Αρχή, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή της, με τακτικές επισκέψεις ενημερώνεται συνολικά για την πορεία υλοποίησης των παρεμβάσεων που πραγματοποιούνται σε όλη την Δυτική Ελλάδα και εντάσσονται στο πρόγραμμα συντήρησης, το οποίο συμβάλει ώστε να βελτιωθεί το οδικό δίκτυο,  να ενισχυθεί η οδική ασφάλεια και η προστασία της ανθρώπινης ζωής.

Σε ότι αφορά στην υλοποίηση της συγκεκριμένης παρέμβασης, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, εκτός από τις συντηρήσεις που γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους των Δήμων στην ΠΕ Αχαΐας, έχει εργολαβία σε εξέλιξη στο σύνολο του επαρχιακού οδικού δικτύου των όμορων Δήμων Πατρέων, Ερυμάνθου και Δυτικής Αχαΐας, προκειμένου ο ανάδοχος να επεμβαίνει σε στοχευμένα σημεία με παρεμβάσεις και βελτιώσεις.

Μεταξύ άλλων, εκτελούνται εκτεταμένες εργασίες για την άρση επικινδυνότητας σε σημεία που έχουν εκδηλωθεί καθιζήσεις, κατολισθήσεις, διαβρώσεις το ασφαλτικού τάπητα. Θα γίνουν επίσης παρεμβάσεις αποκατάστασης της βατότητας και της σήμανσης, θα αντικατασταθούν κατεστραμμένα στηθαία και θα τοποθετηθούν νέα όπου απαιτείται, ενώ δρομολογούνται και εργασίες αποκατάστασης ή  συμπλήρωσης  τεχνικών έργων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις