Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αδαμοπούλου-ΜεΡΑ25: Μήπως ετοιμάζεται και στείρωση ανθρώπων;

Αδαμοπούλου-ΜεΡΑ25: Μήπως ετοιμάζεται κα...

Η θέση της κυρίας Αδαμοπούλου προκάλεσε σάλο στην ολομέλεια της Βουλής ακόμη βέβαια κι αν η ίδια ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Τα βλέμματα «πάγωσαν» και πολλοί απόρησαν, την ώρα που μιλούσε περί του νομοσχεδίου για τα ζώα συντροφιάς, η Αγγελική Αδαμοπούλου. Με απορία και πολύ προβληματισμό άκουσαν στην Ολομέλεια οι βουλευτές το σκεπτικό της Αγγελικής Αδαμοπούλου, εισηγήτριας του ΜέΡΑ25 για ενδεχόμενη υποχρεωτική στείρωση «ανεπιθύμητων ανθρώπων».

Η απίθανη αναφορά της, ακούστηκε στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου που προβλέπει μεταξύ άλλων και την υποχρεωτική - σε κάποιες περιπτώσεις-στείρωση των ζώων συντροφιάς.

Ξαφνικά λοιπόν ενώ μιλούσε περί του νομοσχεδίου... τα βλέμματα «πάγωσαν» και πολλοί απόρησαν αν ο συνεργάτης της, που γράφει τις ομιλίες έχει επηρεαστεί από κάποια σειρά του netfilix!

Συγκεκριμένα είπε η κυρία Αδαμοπούλου από το βήμα της ολομέλειας: «Στο ΜεΡΑ25 είμαστε κατά της υποχρεωτικής στείρωσης όλων των αδέσποτων ζώων. Μήπως αυτό είναι το πρώτο βήμα για κάτι άλλο; Μοιάζει επιστημονικής φαντασίας αυτή την ώρα αλλά μήπως έρθει και η στείρωση αδέσποτων ανθρώπων; Ίσως των ανεπιθύμητων ή όσων επιβαρύνουν το ασφαλιστικό σύστημα; Ξέρω ότι σας ακούγεται συνωμοσία όλο αυτό αλλά πολλές φορές δεν τα έχουμε βιώσει».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις