Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάιλι Τζένερ: Περιμένει το δεύτερό της παιδί

Κάιλι Τζένερ: Περιμένει το δεύτερό της παιδί

Πέρασε μια κρίση με τον σύντροφό της και ράπερ Τράβις Σκοτ, ωστόσο η νέα εγκυμοσύνη φαίνεται να δείχνει πως το ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα

Έγκυος στο δεύτερό της παιδί είναι η 24χρονη διάσημη Αμερικανίδα τηλεπερσόνα, Κάιλι Τζένερ, τριάμισι χρόνια μετά τη γέννηση της κορούλας της, Στόρμι.

Η Κάιλι Τζένερ είχε γίνει γνωστό ότι πέρασε μια κρίση με τον σύντροφό της και ράπερ Τράβις Σκοτ, ωστόσο η νέα εγκυμοσύνη φαίνεται να δείχνει πως το ζευγάρι έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα και αδημονεί να μεγαλώσει η οικογένειά του.

Άλλωστε, όλη η διάσημη οικογένεια αγαπά τα παιδιά και όπως είναι φυσικό το ίδιο και η Κάιλι που επιθυμεί να έχει μια πολυπληθή οικογένεια.

Η εγκυμοσύνη δεν είναι μια απλή φήμη αλλά κάτι που το επιβεβαίωσε και ο πατέρας της Κάιλι λέγοντας: «Μόλις έμαθα πριν μερικό καιρό πως ετοιμάζεται ακόμη ένα εγγονάκι».

Όταν η εκατομμυριούχος ρωτήθηκε για τον ενδεχόμενο να αποκτήσει η κόρη της αδελφάκι κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το τεύχος του Harper’s Bazaar και η γκουρού του μακιγιάζ αποκάλυψε σύμφωνα με δημοσίευμα του pagesix.com: «Οι φίλοι μου με πιέζουν για αυτό ... Αγαπούν τη Stormi. Σίγουρα νιώθω πίεση να της δώσω ένα αδερφό, αλλά δεν υπάρχει πλάνο».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight