Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τα "Νικηφόρεια 2011" αύριο στο ΑΤΕΙ της Πάτρας

Τα "Νικηφόρεια 2011" αύριο στο...

Από το 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου, στα πλαίσια των πλούσιων πολιτιστικών του δραστηριοτήτων που πραγματοποιεί με τη χορωδία του, συμμετέχει αύριο Κυριακή10 Απριλίου, στο φεστιβάλ παραδοσιακής έκφρασης «Νικηφόρεια 2011», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΑΤΕΙ στην Πάτρα. Τα «Νικηφόρεια 2011» είναι η τελική εκδήλωση του ευρωπαϊκού προγράμματος Δια Βίου Μάθησης, Comenious Regio της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και της Περιφερειακής Εκπαίδευσης του Abruzzo της Ιταλίας.

Έτσι μέσα από τους διαύλους επικοινωνίας με άλλους λαούς, αναδεικνύεται η προσέγγιση της τοπικής παράδοσης και κληρονομιάς και η κατ' επέκταση ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων. Το εν λόγω φεστιβάλ κινείται στον άξονα της γνωριμίας με τη μουσική - πολιτιστική ιδιαιτερότητα της Δυτικής Ελλάδας και της περιοχής του Abruzzo.

Είναι γεγονός, ότι οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου μας εκπλήσσουν για μια άλλη φορά ευχάριστα. Πρόσφατα μας είχαν χαρίσει αξέχαστες στιγμές στη μουσική βραδιά που πραγματοποίησαν στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου τους, στο αφιέρωμα στους Χατζιδάκι - Γκάτσο.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, το εκπαιδευτικό προσωπικό, το μουσικό του σχολείου Άγγελο Παπαγγελόπουλο και στο Διευθυντή Δρ. Γεώργιο Μούρτζη.

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture