Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ξέρουμε όλα όσα θα φορεθούν από φθινόπωρο- Ποια είναι τα μεγάλα trends

Ξέρουμε όλα όσα θα φορεθούν από φθινόπωρ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απίστευτα γουναρικά, άπειρες party χάντρες, αισθητική après ski και άλλα πολλά

Μια πρώτη περίληψη των ενδυματολογικών τάσεων, που θα μας απασχολήσουν με τις πρώτες ψύχρες, έχει καθιερωθεί σε αυτή εδώ τη στήλη κοντά στο Δεκαπενταύγουστο. Αλλωστε, στις  βιτρίνες του εξωτερικού και στις καμπάνιες των περιοδικών μόδας έχει ήδη «χειμωνιάσει»! Ποια είναι λοιπόν τα κορυφαία trends fall- winter 2021- 2022;

 ΟΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΟΥΝΕΣ EVER

Αποκλείεται να μην φορέσουμε γούνα φέτος. Οι νέες οικολογικές προτάσεις είναι πραγματικά καταπληκτικές σε υφή, τρίχα, χρώματα. Εχουν τελειοποιηθεί τόσο, που χωρίς να βαραίνουν το σώμα φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ, αντικαθιστώντας κάθε casual πανοφώρι με νεωτεριστικό πνεύμα. Ωραιότερες από τις αληθινές, φιγουράρουν στις πιο επιδραστικές collections, όπως αυτή της Prada

 

Prada

Prada

Prada

Prada

Burberry

Burberry

Η ΛΑΜΨΗ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ

 Παγιέτες, χάντρες, μεταλιζέ υλικά που παραπέμπουν σε super glam parties αλλά και στο… διαστημικό υπερπέραν θα γεμίσουν την αγορά. Οι αστραφτερές εμφανίσεις απενοχοποιούνται και εξελίσσονται σε καθεστώς καθώς η μόδα θέλει να γιορτάσει το τέλος του εγκλεισμού της πανδημίας με άκρατο μαξιμαλισμό και εξωστρέφεια.

Givenchy

Givenchy

Alberta Ferreti

Alberta Ferreti

Louis Vuitton

Louis Vuitton

ΜΕ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΤΑ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ

 Φουσκωτά ρούχα με τεράστια γκάμα καπιτονέ σχηματισμών, νοσταλγικά ζακάρ και φουντωτά αξεσουάρ θα κατακλύσουν τη ντουλάπα μας. Το «comfort» στο ντύσιμο θα «φωνάζει» ζέστη και θαλπωρή σαν après ski πανοπλία. Chanel, Miu Miu οι πρωτεργάτες της τάσης.

Chanel

Chanel

Chanel

Chanel

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ … ΡΑΦΤΗ

 Το λεγόμενο tailoring σε μεγάλες δόξες. Κοστούμια, ταγιέρ, παλτό που φαντάζουν τόσο φίνα, σαν χειροποίητα σε παλιό ραφείο. Ανδρόγυνα υφάσματα και άψογα πατρόν που «στήνουν» το σώμα αλά παλαιά. Η σιλουέτα φλερτάρει ξανά την κλασική ραφή της ακρίβειας σνομπάροντας το «χύμα». Οσες κουράστηκαν με τις φαρδιές γραμμές θα ευχαριστηθούν πολύ. Για πιο κινηματογραφικό αποτέλεσμα μην ξεχάσετε να ψωνίσετε γάντια και μαντήλια.

Alberta Ferretti

Alberta Ferretti

Stella Mac Cartney

Stella Mac Cartney

TO ΠΑΡΑΤΑΙΡΟ LAYERING ΜΕ LARGE JACKETS

 Φανταστείτε το πιο ογκώδες, πανοφώρι με εκκεντρικό, «αλεξιπτωτικό» πατρόν να συνδυάζεται με την πιο θηλυκή, ρομαντική φούστα. Σκεφτείτε ένα τελείως sportswear μπουφάν με ένα αιθέριο φόρεμα και ένα παντελόνι με πιέτες. Με ηνίοχο το Louis Vuitton αυτό το αντιφατικό trend φαντάζει το πιο avant garde από όλα. Τεχνολογικά αδιάβροχα η χνουδωτά τζάκετ επάνω, τούλια από κάτω. Θα το τολμήσετε;

 

Louis Vuitton

Louis Vuitton

ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΙΣΤΙΚΑ SIXTIES MINI 

 Εδώ και αρκετές σαιζόν το μίνι μήκος είχε μπει στο περιθώριο έτσι ώστε να τηρείται μόνο ως προυπόθεση στο πολύ νεανικό clubbing. Πολλές ενημερωμένες κοκέτες το σνομπάρουν εδώ και καιρό, με το long midi να έχει την πρωτοκαθεδρία στις επιλογές τους. Αυτή τη σαιζόν όμως το mini λανσάρεται ως απαραίτητο (εφόσον βέβαια μας πηγαίνει). Τα εβαζέ φουστάκια του Versace με τα αδιαφανή καλσόν ξεσήκωσαν τη Vogue και όλους τους fashion experts.

 

Versace

Versace

Saint Laurent

Saint Laurent

Valentino

Valentino

ΠΛΙΣΕ, ΦΤΕΡΑ  ΚΑΙ ΚΡΟΣΙΑ ΞΑΝΑ 

 Οι πλισέ και οι λοξές φούστες είναι πάλι εδώ με τις πιέτες να «παίζουν» σε φάρδος. Φτερά και κρόσσια στολίζουν όλα τα είδη ρούχων ποντάροντας στο εφέ της κίνησης με κάτι από βαριετέ.

Celine

Celine

Dior

Dior

Valentino

Valentino

ΛΕΟΠΑΡ, ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΚΑΜΗΛΟ ΚΑΙ ΠΛΕΚΤΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ

 Σε πάρα πολλές μορφές και χρώματα  θα ξαναδούμε τα αγαπημένα λεοπάρ. Θα γεμίσουν ρούχα και αξεσουάρ όντας το εμβληματικό φετινό print των οίκων Dior, Dolce e Gabbana κ.α. Διαλέξτε πώς θα το φορέσετε καθώς οι προτάσεις περισσεύουν. Επίσης μαύρο δέρμα, διαχρονικό καμηλό θα «σκίσουν» καταναλωτικά ως διαχρονικές αξίες κομψότητας. Μαζί με μοκασίνια, αρβυλάκια και μπότες- γαλότσες ήρθαν για να μείνουν από πέρυσι. Τα urban- boho πλεκτά από την κορυφή ως τα νύχια επίσης είναι επίμονα και αξιοπρόσεκτα, χάρη στο Chloe show.

 

Max Mara

Max Mara

Chloe

Chloe

Dolce e Gabbana

Dolce e Gabbana

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View