Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Αίγιο: Έρχεται ο...Δον Ζουάν

Αίγιο: Έρχεται ο...Δον Ζουάν

Από τη θεατρική ομάδα «Μονόλογοι»

Η θεατρική ομάδα «Μονόλογοι», προτείνει και παρουσιάζει το Σάββατο 9 Απριλίου στο «ΠολυΤεχνείο-Fresh» στο Αίγιο (Επ.Τιμοθέου και Παναγιωτοπούλων), την ανατρεπτική κωμωδία του Ανατόλι Κρίμ «Ο Δον Ζουάν ήταν παρθένος», σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη. Πρωταγωνιστούν: Νίκος Δαδινόπουλος, Τάσος Παλαντζίδης, η Εύα Αλεξανδρή και ο Ορφέας Παπαδόπουλος. Θα δοθούν δύο παραστάσεις, 6.30μ.μ. και 9μ.μ., με εισιτήριο 15 ευρώ (12 το φοιτητικό).

Nα αναφέρουμε ότι από του χρόνου ο Αιγιώτης σκηνοθέτης Θανάσης Θεολόγης, θα ετοιμάσει δύο παραγωγές με την θεατρική ομάδα «Μονόλογοι».

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:

Μυστικά χρόνων αποκαλύπτονται, στέρεες καταστάσεις ανατρέπονται, πρόσωπα απομυθοποιούνται. Ο Λεπορέλο πιστός υπηρέτης τον Δον Ζουάν ισορροπώντας σε παρελθόν και μέλλον δίπλα στο ετοιμοθάνατο αφεντικό του ή καλύτερα στον ήρωα του θα σταθεί και παρά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις, στο ύψος του-όποιο κι αν είναι αυτό- μέχρι το τέλος. Ο Δον Ζουάν κρατά με αξιώσεις την φήμη του αλώβητος και κυρίως ξεπερνώντας το όριο χρόνος. Όσο για τον μοναχό εξομολογητή του, έχει να μάθει πολλά και κυρίως να σηκώσει το βάρος της χρονικής σκυτάλης που θα παραλάβει. Τέλος η Δόνα Aννα έρχεται για να αποκαλύψει, να ξεμπροστιάσει, να απομυθοποιήσει τα είδωλα. Οι αποκαλύψεις όμως αγγίζουν πρώτα εκείνη. Εκείνη που είναι κόρη ενός παρθένου... Ναι, ο Δον Ζουάν ήταν παρθένος.

 

Δημήτρης Ζωιτσούδης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture