Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Σον Πεν θέλει όσοι συμμετέχουν στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» να είναι εμβολιασμένοι

Ο Σον Πεν θέλει όσοι συμμετέχουν στα γυρ...

Η θέση του διάσημου ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα της Covid-19 με την μετάλλαξη «Δέλτα»

Ο 60χρονος τιμημένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός Σον Πεν - Sean Penn αρνείται να επιστρέψει στα γυρίσματα της σειράς «Gaslit» αν πρώτα δεν εμβολιαστούν κατά της πανδημίας Covid-19 όλοι όσοι συμμετέχουν στην παραγωγή σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

 Η θέση του ηθοποιού ενισχύεται από το γεγονός ότι στην Καλιφόρνια αυξάνονται καθημερινά τα κρούσματα της Covid-19 με την μετάλλαξη «Δέλτα» και οι τοπικοί αξιωματούχοι προειδοποιούν ακόμη και τους εμβολιασμένους να λάβουν προφυλάξεις.

Ο Πεν, ο οποίος έχει εμβολιαστεί πλήρως και ήταν στο 74ο Διεθνές Φεστιβάλ των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα και χειροκροτήθηκε θερμά η ταινία του «Flag Day», προσφέρθηκε να βοηθήσει ώστε να ενισχυθούν οι δωρεάν εμβολιασμοί μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού CORE.

Η παραγωγή "Gaslit" υπόκειται ήδη σε περιορισμούς της Ζώνης Α, όπου οι παραγωγοί είναι υποχρεωμένοι να εμβολιάσουν το cast τα μέλη της παραγωγής. Σύμφωνα με τα τρέχοντα πρωτόκολλα ασφάλειας, οι πολιτείες χωρίζονται σε διαφορετικές «ζώνες» ανάλογα με την επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής. Στη Ζώνη Α είναι η περιοχή όπου το καστ και το τα μέλη του συνεργείου πρέπει να εργάζονται πολύ κοντά, συχνά χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Έτσι ο Πεν ζητά να εφαρμοστούν οι αυστηρότεροι κανόνες για τα άτομα που έρχονται κοντά του.

Το «Gaslit» είναι μια από τις πολυαναμενόμενες σειρές, η οποία καταπιάνεται με το σκάνδαλο της δεκαετίας του ’70, το περίφημο Γουότεργκεϊτ, αλλά με μια «μοντέρνα προσέγγιση», εστιάζοντας στις άγνωστες ιστορίες και τα ξεχασμένα πρόσωπα.

Στη σειρά παίζουν ακόμα η Τζούλια Ρόμπερτς, Σέι Γουίγκαμ, Ντάρμπι Καμπ, Μπέτι Γκίλπιν και Νταν Στίβενς.

 Τη σειρά θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ρος.

*Ο Sean Penn στις Cannes παρουσίασε όπως προείπαμε, το «Flag Day» όπου παίζει η κόρη του, Dylan Penn.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight