Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κρήτη: Βρήκαν ζευγάρι μετά από 24 ώρες- Σώθηκε σε μια σπηλιά

Κρήτη: Βρήκαν ζευγάρι μετά από 24 ώρες- ...

Τους έψαχναν από χθες

Σώο και καλά στην υγεία του είναι τελικά το αγνοούμενο ζευγάρι, για τον εντοπισμό του οποίου βρισκόταν από χθες σε εξέλιξη επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων, νοτίως του Ηρακλείου.

Τελικά και σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ΑΠΕ ΜΠΕ, η βάρκα παρασύρθηκε στα ανοιχτά και ο άνδρας κατάφερε να την ελλιμενίσει εντός μιας σπηλιάς, όπου και παρέμειναν οι δύο αγνοούμενοι. Σήμερα ο άνδρας, δεδομένων και των βελτιωμένων καιρικών συνθηκών, κατάφερε και κολύμπησε μέχρι τη Μονή Κουδουμά, από όπου και ενημερώθηκε το λιμενικό. Η γυναίκα έμεινε πίσω, για να μην κινδυνέψει στην προσπάθεια προσέγγισης της Μονής Κουδουμά, η οποία απέχει από τη σπηλιά αρκετή απόσταση.

Άμεσα έφτασαν οι αρχές στο μοναστήρι, παρέλαβαν τον άνδρα ο οποίος μεταφέρεται για εξετάσεις - και αυτή την ώρα, πλωτό σκάφος βρίσκεται στην σπηλιά που αποτέλεσε ουσιαστικά το καταφύγιο σωτηρίας των δύο ανθρώπων, για να παραλάβει τη γυναίκα και να την μεταφέρει ασφαλώς στη στεριά.  

Οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και οι συμμετέχοντες στην επιχείρηση διάσωσης, κάνουν λόγο για θαύμα, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή από χθες λόγω των ανέμων, και της επιτυχημένης προσπάθειας που κατέβαλε ο άνδρας για να βρεθεί από τη σπηλιά στην Μονή Κουδουμά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις