Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Nαόμι Οσάκα: Aπό Louis Vuitton muse έγινε sold out Barbie doll

Nαόμι Οσάκα: Aπό Louis Vuitton muse έγιν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H tennis super star από την Ιαπωνία ενέπνευσε την τελευταία, ανάρπαστη κούκλα της Mattel

Για πρώτη φορά, το 2019 κυκλοφόρησε κούκλα Barbie αφιερωμένη σε αθλήτρια και μάλιστα «έσπασε τα ταμεία». Η κούκλα έγινε ανάρπαστη και ξεπούλησε μέσα σε λίγες ώρες.  Μέχρι τώρα στο ίντερνετ, η φιγούρα χαρακτηρίζεται « μη διαθέσιμη», στα sold out προιόντα. Η τελευταία δημιουργία της εταιρείας Mattel φοράει  ένα λευκό φόρεμα τένις με ροζ και μπλε πινελιές και βέβαια είναι εμπνευσμένη από την εμφάνιση της διάσημης αθλήτριας από την Ιαπωνία, Ναόμι Οσάκα, στο Australian Open το 2020. Το φόρεμα συνοδεύεται από visor καπέλο λευκό μαζί με μπλε πάνινα παπούτσια και τη ρακέτα του τένις Yonex της πασίγνωστης τενίστριας.

«Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος της σειράς Barbie Role Model και να υπενθυμίζω στα νεαρά κορίτσια ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο. Θέλω τα νεαρά κορίτσια παντού να αισθάνονται εμψυχωμένα να κάνουν μεγάλα όνειρα και να γνωρίζουν ότι αν πιστεύουν στον εαυτό τους τα πάντα είναι δυνατά», δήλωσε η ίδια η Οσάκα στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Η Λίζα Μακ Νάιτ παγκόσμια επικεφαλής της Barbie & Dolls της Mattel πρόσθεσε: «Η Ναόμι άνοιξε το δρόμο για τις μελλοντικές γενιές κοριτσιών να ονειρεύονται περισσότερο. Και μέσω του ακλόνητου θάρρους και της ειλικρίνειάς της έδειξε στον κόσμο τη σημασία να είσαι η δική σου μεγαλύτερη πρωταθλήτρια. Καταρρίπτει τα όρια εντός και εκτός του γηπέδου και είναι ένα ισχυρό πρότυπο για τους θαυμαστές και θαυμάστριες παντού».

 

 Θυμίζουμε πως η Ναόμι Οσάκα στις αρχές του έτους, ως «νούμερο 1» γυναίκα πρωταθλήτρια του τένις αυτή τη στιγμή, χρίστηκε πρέσβειρα της Louis Vuitton. Με ύψος 1.80, η πρώτη κάτοχος του N1 single chart από την Ασία, γεννήθηκε στην Οσάκα, μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και ζει πλέον στην Καλιφόρνια.  Η 23χρονη  τενίστρια ήταν προσωπική επιλογή του creative director της Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, καθώς το 2020 υπήρξε χρονιά κατά την οποία καθιερώθηκε και έγινε αναγνωρίσιμη. Το περιοδικό Sports Illustrated την κατέταξε πρώτη στη λίστα Sportsperson of the Year, ψηφίστηκε ως Most Powerful Woman in Sports από το περιοδικό Ad Week, βρέθηκε στη κορυφή της λίστας του περιοδικού  Forbes ως η αθλήτρια με την υψηλότερη αμοιβή όλων των εποχών. Τέλος χαρακτηρίστηκε από το περιοδικό Time ως μια από τους 100 πιο σημαντικούς και επιδραστικούς ανθρώπους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View