Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Βαρουφάκης από Αγρίνιο: «Φοβόμαστε το 4ο κύμα της πανδημίας και τη λαίλαπα της Μητσοτάκης Α.Ε.»

Βαρουφάκης από Αγρίνιο: «Φοβόμαστε το 4ο...

Περιοδεία σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πάτρα

Διήμερη περιοδεία πραγματοποιεί την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Ιουλίου σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Πάτρα, στο πλαίσιο των τακτικών του επισκέψεων στην περιφέρεια, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Κατά την περιοδεία του σε Αχαΐα-Αιτωλοακαρνανία, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα έχει σειρά συναντήσεων και επαφών για ζητήματα των πολιτών της περιοχής. Τον Γιάνη Βαρουφάκη συνοδεύουν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης και στελέχη του κόμματος. Στις 10:30 το πρωί της Τρίτης κατέφθασε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου και συναντήθηκε με Ιατρούς και Εργαζόμενους.

Ο κ. Βαρουφάκης κατά την είσοδό του μίλησε ενώπιον των δημοσιογράφων, τονίζοντας αναφορικά με την επίσκεψή του τα εξής:

Ένα Νοσοκομείο πρώτης γραμμής, αυτό του Αγρινίου, έχει διαλυθεί, απλά υποστηρίζεται. Η υποστήριξη είναι μηδενική, η «μαύρη» τρύπα κάθε νοσοκομείου αλλά και αυτού είναι το προσωπικό, η πλήρης απουσία ενίσχυσής του.

Εγώ έρχομαι για να πληροφορηθώ για τα αιτήματα γιατρών και νοσηλευτών αλλά και για να στηρίξουμε το ΕΣΥ εδώ στο Αγρίνιο σε μία περίοδο που φοβόμαστε το 4ο κύμα της πανδημίας και σίγουρα φοβόμαστε τη λαίλαπα της Μητσοτάκης Α.Ε., η οποία με νέες ΣΔΙΤ, που δεν είναι σύμπραξη δημοσίου – ιδιωτικού, είναι το δημόσιο να βάζει πλάτη για να κερδίζει ο ιδιωτικός τομέας, σε βάρος γιατρών, νοσηλευτών, ασθενών και τοπικής κοινωνίας.

Το ΜΕΡΑ 25 προσπαθεί να στηρίξει το ΕΣΥ για τους πολλούς. Είμαστε από την πρώτη στιγμή αναφανδόν και με ενθουσιασμό υπέρ των εμβολιασμών αλλά εναντίον της υποχρεωτικότητας και ιδίως εναντίον της προσπάθειας Μητσοτάκη να διαχωρίσει τους ανθρώπους. Πρέπει να πείσουμε τους μη εμβολιασμένους να εμβολιαστούν αλλά με τη δαιμονοποίησή τους αυτό δε το πετυχαίνουμε.

Τσιμεντώνουμε περισσότερο το αντιεμβολιαστικό τους συναίσθημα, το οποίο εμείς θέλουμε να υπερνικήσουμε. Για τους χώρους των νοσοκομείων και τα γηροκομεία είναι σωστό να απαιτείται από νοσηλευτές και γιατρούς να εμβολιάζονται και να τίθενται σε διαθεσιμότητα αν δεν θέλουν. Το τι κάνω με το σώμα μου είναι δική μου υπόθεση αλλά όταν μπαίνω σε έναν τέτοιο χώρο και κινδυνεύουν να πεθάνουν ηλικιωμένοι, αυτό δεν είναι.

Πηγή:agriniopress

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις