Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος είχε συναντήσεις με αντικείμενο την επιτάχυνση του εμβολιασμού

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χ. Μπονάνος είχε συ...

Συναντήθηκε με τους Παναγιώτη Σκέντζο, Γεώργιο Σίδερη, Κώστα Ζαφειρόπουλο, Μάκη Μακρή και τον Δημήτρη Παλούμπη

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων πραγματοποίησε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας και αρμόδιος για θέματα υγείας Χαράλαμπος  Μπονάνος, με αντικείμενο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για την επιτάχυνση εμβολιασμό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μπονάνος παρουσίασε συγκεκριμένα στοιχεία για τα ποσοστά εμβολιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας και ζήτησε τη συμβολή των εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας στην επιτάχυνση των εμβολιασμών.  

«Πρέπει όλοι να συμβάλουμε, να ενώσουμε δυνάμεις και να αντιμετωπίσουμε τώρα τον εφιάλτη δημιουργώντας το συντομότερο το ανοσολογικό τείχος.  Σήμερα, αυτό που προέχει είναι να ενταθούν οι ρυθμοί του εμβολιαστικού προγράμματος. Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού αν θέλουμε να διασφαλίσουμε τη συνέχιση των οικονομικών και παραγωγικών δραστηριοτήτων στην περιοχή μας, αποφεύγοντας νέους περιορισμούς»,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπονάνος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης υγείας συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Σκέντζο, Πρόεδρο του ΟΕΒΕΣΝΑ (Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Αχαΐας), και Πρόεδρο του Σωματείου Ιδιοκτήτων Αυτοκίνητων Ταξί Πατρών και Περιχώρων, τον Γεώργιο Σίδερη, Μέλος της ΟΕΒΕΣΝΑ, και Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Ιδιοκτήτων Αυτοκίνητων Ταξί Πατρών και Περιχώρων, οι οποίοι είναι και Διαχειριστές της Κοινοπραξίας μαθητικών δρομολογίων. 

Επιπλέον συναντήθηκε με τους Κώστα Ζαφειρόπουλο και Μάκη Μακρή, Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα, αντίστοιχα, του Εμπορικού και Εισαγωγικού  Συλλόγου Πατρών, όπως επίσης με τον Δημήτρη Παλούμπη, Πρόεδρο Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις