Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μπαράζ τροχαίων τη Δευτέρα στην Πάτρα- 5 μέσα σε λίγες ώρες, με 3 τραυματίες

Μπαράζ τροχαίων τη Δευτέρα στην Πάτρα- 5...

Πέντε τροχαία σε λίγες ώρες, όλα, σε διαφορετικά σημεία της πόλης!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά ....5 τροχαία έχουν σημειωθεί στην Πάτρα μέσα σε λίγες ώρες το μεσημέρι της Δευτέρας, με τα 4 μάλιστα να έχουν και τραυματισμό. 

Το πρώτο από το μπαράζ τροχαίων της Δευτέρας σημειώθηκε λίγα λεπτά με τά τις 13:30 το μεσημέρι, σε τούνελ της Περιμετρικής μεταξύ ΙΧ αυτοκινήτου και δικύκλου. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. καθώς ο δικυκλιστής ήταν ελαφρά τραυματισμένος.

Το δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00, στη συμβολή των οδών Γεωργίου Ολυμπίου και Σολωμού στην Πάτρα όπου συγκρούστηκε λεοωφορείο με Ι.Χ αυτοκίνητο.

Μερικά λεπτά αργότερα, στις 16:45, ένα Ι.Χ συγκρούστηκε με ποδήλατο στο οποίο επέβαινε ανήλικος, με αποτέλεσμα τον -ευτυχώς- ελαφρύ τραυματισμό του νεαρού ποδηλάτη. Στο σημείο έσπευσα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν καλή και δεν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, ακόμα ένα τροχαίο σημειώθηκε αυτή τη φορά στο κέντρο της Πάτρας, στη συμβολή των οδών Γούναρη και Αγίου Ανδρέου. Το τροχαίο συνέβη μεταξύ ενός Ι.Χ. κι ενός δικύκλου, ενώ ο επιβάτης του δικύκλου μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, σε καλή κατάσταση.

Τέλος, το πέμπτο μέσα σε λίγες ώρες ατύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα στα Αραχωβίτικα. Αυτή τη φορά, υπήρξε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σύγκρουση φορτηγού με δίκυκλο, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του δικυκλιστή. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με ελαφρύ τραυματισμό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις