Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Επιμένει η Νικολούλη -Αυτό πρέπει να μαθευτεί

Γλυκά Νερά: Επιμένει η Νικολούλη -Αυτό π...

"Αν σχεδιάζεις κάτι το κάνεις με όλες τις λεπτομέρειες"

Η γνωστή δημοσιογράφος,  μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA και σημείωσε σχετικά με τον σχεδιασμό του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά:

«Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να περιοριστεί σε κάποια τηλέφωνα ή κάποια μηνύματα εκείνη την ώρα. Αν το είχε σχεδιάσει θα μπορούσε να είχε κλείσει κάποιο ραντεβού μέρες πριν και να είχε δει τις λεπτομέρειες για τη μέρα εκείνη. Αν σχεδιάζεις κάτι το κάνεις με όλες τις λεπτομέρειες. Θα μπορούσε να είχε βρεθεί με κάποιο πρόσωπο πριν…».

Στην αρχική της τοποθέτηση η γνωστή αστυνομική συντάκτρια τόνισε ότι:

«Δεν νομίζω ότι στην κακιά ώρα, που επικαλείται ο 33χρονος πιλότος, μπορεί να σχεδιάσει μια ληστεία με τόσες λεπτομέρειες και στη σύντομη ώρα που είχε στη διάθεση του μέχρι να φτάσουν οι πρώτοι αστυνομικοί. Μην ξεχνάμε ότι πάντα η κακιά ώρα προκαλεί και ένα σοκ! Αυτό εδώ που παρουσίασε, η εικόνα δηλαδή που έδωσε της ψεύτικης επίθεσης, ήθελε μελέτη και σχεδιασμό για να μην πέσει σε αντιφάσεις και να μην υπάρξουν κενά. Να μπορέσει να πείσει τις Αρχές, κάτι που το κατάφερε. Μην ξεχνάμε ότι περιέγραψε από που μπήκαν οι ληστές και πώς».

Σχετικά με την λεπτομερέστατη περιγραφή της ληστείας από τον καθ’ ομολογίαν δράστη στην αρχή της υπόθεση σχολίασε:
«Εγώ όμως θέλω να μείνω και σε μια άλλη λεπτομέρεια. Μια λεπτομέρεια που έχει να κάνει με την περιγραφή που έδωσε για τον αρχηγό που υποτίθεται πως μπήκε στο σπίτι και σκότωσε τη γυναίκα του. Στρογγυλό πρόσωπο, κοντός λαιμός και μίλησε σε μια γλώσσα που δεν ήξερε. Άρα αλλοδαπός. Αυτή η εικόνα να μην ξεχνάμε ότι ταίριαζε στον αρχηγό που είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του στα Μέγαρα τρία χρόνια πριν. Και εδώ υπάρχει λεπτομέρεια. Οι δύο άντρες δεν είχαν επαφή τότε.

Δεν μιλούσαν, δεν βρίσκονταν συχνά. Και δεν νομίζω ότι εκείνη την κακιά την ώρα ανέσυρε την υπόθεση από κάποιο αρχείο για να αντιγράψει με λεπτομέρεια το τι είχε συμβεί τότε και ποια ήταν η περιγραφή του αρχηγού. Γιατί απλούστατα δεν είχε δοθεί στην δημοσιότητα καθώς υπήρχαν άλλα σοβαρά γεγονότα και δεν είχε κυκλοφορήσει η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του στα Μέγαρα. Νομίζω, λοιπόν, ότι την ήξερε από πριν, την είχε μελετήσει, γνώριζε ότι θα τραβήξει το ενδιαφέρον των ερευνητών γιατί ήταν ο ίδιος χώρος, αεροδρόμιο μεγάλο και οι ίδιοι στόχοι».

Όσον αφορά στο τηλεφώνημα που δέχθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εκπομπής, η Αγγελική Νικολούλη υπογράμμισε πως «είναι πολύ σοβαρή πηγή και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτή τη μαρτυρία γιατί είναι ιδιαίτερα σοβαρή και χαίρομαι που η έρευνα θα συνεχιστεί στην τακτική ανάκριση γιατί πιστεύω ότι θα φωτίσει κάποια σημεία που παραμένουν σκοτεινά σε αυτή την υπόθεση»…

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις