Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γλυκά Νερά: Δεν προσχεδίασα το φόνο λέει ο 32χρονος και ζητάει "συγγνώμη"- Τί ζήτησε στην απολογία του

Γλυκά Νερά: Δεν προσχεδίασα το φόνο λέει...

Ολοκληρώθηκε μετά από σχεδόν 5 ώρες η απολογία ενώπιον του ανακριτή του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου, Μπάμπη Χαραλαμπόπουλου

Περίπου πέντε ώρες διήρκεσε η απολογία του 32χρονου καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου της 20χρονης Κάρολαϊν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, ενώπιον του ανακριτή. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή δύο αιτήματα.

Το πρώτο αφορά στο να διενεργηθεί πραγματογνωμοσύνη στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, για να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα της κάρτας μνήμης ενώ το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Ο 32χρονος σύμφωνα με πληροφορίες, στη πολύωρη απολογία του, η οποία εστιάστηκε κυρίως στα γεγονότα που έλαβαν χώρα το βράδυ της δολοφονίας, φέρεται υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος φέρεται να επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να την πείσει να κοιμηθεί με το παιδί τους. 

Στη συνέχεια όπως πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του κατηγορουμένου άρχισαν μία κουβέντα φορτισμένη και όπως την είχε αγκαλιάσει, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και που κατέστρεψε τη ζωή του, τις δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού του.

Ο 32χρονος κατηγορείται για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και για την θανάτωση ζώου, ενώ κατηγορείται και για δύο πλημμελήματα: Ψευδή κατάθεση κατ’ εξακολούθηση & Ψευδή καταγγελία στις αρχές.

Κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή ήταν και πάλι ψυχρός, ανέκφραστος και με το βλέμμα… όχι και χαμηλωμένο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις