Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Πόσοι μαθητές δεν έδωσαν τελικά Πανελλήνιες- Πώς κύλησε η διαδικασία

Αχαΐα: Πόσοι μαθητές δεν έδωσαν τελικά Π...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Θα δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο

Αυλαία έριξαν σήμερα, Τρίτη, οι Πανελλήνιες εξετάσεις για τα Γενικά Λύκεια. Οι μαθητές ρίχτηκαν στη μάχη διεκδικώντας μία θέση στα ανώτατα εκπαιδευτικά και τώρα αναμένουν τις βαθμολογίες τους.

Ωστόσο υπήρξαν και μαθητές που δεν κατάφεραν να προσέλθουν στις εξετάσεις και έχουν την ευκαιρία να προσπαθήσουν να μπουν στη σχολή της επιλογής τους  τον Σεπτέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, στην Αχαΐα, από τους 2435 υποψηφίους ΓΕΛ δεν προσήλθαν 175.

Η διαδικασία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων εξελίσσεται ικανοποιητικά. Μία ημέρα μόνο υπήρξε ελάχιστη καθυστέρηση στη μετάδοση των θεμάτων λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας,βΑνδρέας Ζέρβας, «δεν υπάρχει αναφορά στους λόγους για τους οποίους δεν προσήλθαν. ενώ έχουν δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαναληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, εφόσον προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά»

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στη διαδικασία διεξαγωγής των εξετάσεων λέγοντας:

«Η διαδικασία των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων εξελίσσεται ικανοποιητικά. Μία ημέρα μόνο υπήρξε ελάχιστη καθυστέρηση στη μετάδοση των θεμάτων λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου. Το νέο Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των θεμάτων δούλεψε πολύ καλά και υπήρξε τεράστια οικονομία χρόνου εφόσον τα θέματα έφθαναν στους εξεταζόμενους γρηγορότερα. Αυτό ελαχιστοποίησε το χρόνο αναμονής και καταπολέμησε την αγωνία και το άγχος των υποψηφίων»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις