Από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Κεφτεδάκια ελληνικά, με γεύση μαγική, που σε ταξιδεύει στην ακροθαλασσιά!
Υλικά Συνταγής
800 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
1 κρεμμύδι τριμμένο
1 ντομάτα τριμμένη
1 πιπεριά τριμμένη
4 κ.σ φέτα σε τρίμματα
2 κ.σ δυόσμο
2 κ.σ μαϊντανό
1 φλ. φρυγανιά
4 κ.σ ούζο
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
αλεύρι για το αλεύρωμα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
χωριάτικη σαλάτα για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
Αυτά τα ελληνικά κεφτεδάκια με φέτα
και ντομάτα, έχουν τη γεύση της χωριάτικης σαλάτας, που νομίζω ότι είναι και ο τέλειος συνδυασμός τους. Ξεκινάμε λοιπόν να φτιάξουμε τα ελληνικά κεφτεδάκια!
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ.
Ανακατεύουμε.
Τα αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα σκεπασμένα στο ψυγείο.
Πλάθουμε κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε, τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο, σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Πηγή:argiro.gr
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









