Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χάκαραν τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook- Της άλλαξαν όνομα!

Χάκαραν τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Faceboo...

Χάκερς, πιθανότατα από την Ασία

Στο στόχαστρο χάκερς βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για το Ταμείο Ανάκαμψης. Οι χάκερς, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι Ασιάτες, άλλαξαν το όνομα της Σελίδας σε "ΣΥ", ενώ διέγραψαν και ορισμένες αναρτήσεις.

Η ανάρτηση του εκπροσώπου

 

Μια ...χιουμοριστική ανάρτηση σχετικά με το γεγονός, πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, ενημερώνοντας παράλληλα τους φίλους της σελίδας πως έχει πέσει θύμα χάκινγκ και το πρόβλημα θα επανέλθει άμεσα. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Ηλιόπουλος έγραψε:

"παρακαλώ λίγο την προσοχή σας...
Ο Ινδονήσιος φίλος μας Edo Raman, αποφάσισε μόνος του ότι αντί για ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία θα λεγόμαστε ΣΥ και άλλαξε το όνομα στην σχετική σελίδα στο facebook. Φαίνεται ότι υπάρχει πλούσιο ενδιαφέρον από Ασιάτες χρήστες του facebook για την Ελληνική πολιτική σκηνή.
Επειδή όμως το όνομα αλλάζει μόνο στο συνέδριο, έχουμε ήδη φροντίσει να λύσουμε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και να επαναφέρουμε το όνομα της σελίδας. Αν ο φίλος επιθυμεί μπορεί να εγγραφεί στον i-syriza και να επαναφέρει την πρόταση του στον δρόμο για το συνέδριο.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις