Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρή 61χρονη σε σπίτι στα Ζαρουχλέικα- Πώς έγινε το κακό- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρή 61χρονη σε σπίτ...

Κινητοποίηση και της αστυνομίας

Τραγικό θανατο βρήκε μια γυναίκα 61 ετών  η οποία εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική νεκρή στο σπίτι της στα Ζαρουχλέικα στη συμβολή των οδών Ευβοίας και Ανθείας μετά από φωτιά που ξέσπασε ξαφνικά και σήκωσε στο πόδι την περιοχή. 

Όπως ανέφερε  αυτόπτης μάρτυρας ακούστηκε ένας μεγάλος θόρυβος κι έσπασαν κι εκσφενδονίστηκαν τζάμια ενώ είδε και καπνούς. Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρέθηκε ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας ο οποίος δεν διατρέχει κίνδυνο. Στο σπίτι μένει μια 5μελής οικογένεια. Στο σημείο επιχείρησε η πυροσβεστική με 11 άνδρες και 5 οχήματα.

Στο σπίτι μετέβη ιατροδικαστής ενώ γείτονες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα η οποία φέρεται να πέθανε από τις αναθυμιάσεις, ενδέχεται να ειχε κλειδωμένη την πόρτα και να μη  μπόρεσε να αντιδράσει αμέσως. Οι ίδιες πηγές λένε ότι η έκρηξη προήλθε από την κουζίνα όπου μαγείρευε

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Νέα φωτιά σε σπίτι ξέσπασε πριν λίγο στην Πάτρα. Αυτή τη φορά στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων. Στην πυροσβεστική έχει σημάνει συναγερμός και σπεύδει με 3 οχήματα και 9 άνδρες. Για το συμβάν έχει κινητοποιηθεί και η αστυνομία.

Στο μεταξύ χθες ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα στις Εργατικές Κατοικίες Ταραμπούρα ενώ το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου προκλήθηκε φωτιά σε διαμέρισμα στη Βενιζέλου το οποίο καταστράφηκε σχεδόν ολοκληρωτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις