Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

FOOD

/

Ωδή στο delivery: δοκιμάσαμε & σας προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα πιάτα. Απoλαύστε τά μέσω efood.

Ωδή στο delivery: δοκιμάσαμε & σας π...

Το φαγητό «απ’ έξω» στα καλύτερά του!

Πρωινό, στο σπίτι. Εργασία, από το σπίτι. Μεσημεριανό, στο σπίτι. Ώρα για λιχουδιά, στο σπίτι. Βραδινό, στο σπίτι. Κυριακάτικο brunch, στο σπίτι. Και μπορεί στο περσινό lockdown να… «αναστέναξαν» οι κουζίνες, φέτος όμως, το ρίξαμε έξω. Τι κι αν συνεχίζουμε να ζούμε σε ρυθμούς covid με τις επιχειρήσεις της εστίασης να παραμένουν κλειστές; Το efood να είναι καλά! Γιατί, καλό το σπιτικό φαγητό, αλλά το να μπορείς να απολαύσεις νέες γεύσεις, ξεκούραστα, τη στιγμή που το θες και στον χώρο που το θες, και μάλιστα υπό την επιμέλεια επαγγελματιών του είδους, αποτελεί αν μη τι άλλο μια ευχάριστη διέξοδος σε όλο αυτό που ζούμε. Συνδέεσαι λοιπόν στο efood, παραγγέλνεις και απολαμβάνεις. Τόσο απλά. Αυτό κάναμε και εμείς και μετά από crash test σε πολλών ειδών γλυκές και αλμυρές λιχουδιές από επιχειρήσεις που παρέχουν υπηρεσία delivery μέσω του efood, σας προτείνουμε τα best of. Ξεκινήστε!

 

Scalino

Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, παντός είδους ροφήματα, αρτοποιήματα, γλυκίσματα, και πολλά γλυκά και αλμυρά σνακ. Ο καπουτσίνο που δοκιμάσαμε ήταν πραγματική τέχνη. Τον συνδυάσαμε με βελούδινο κρουασάν oreo, ενώ από τα αλμυρά του, κολλήσαμε με το κρουασάν philadelphia, γαλοπούλα & μπέικον, με την χωριάτικη τυρόπιτα ταψιού με θεικό χειροποίητο φύλλο, και με τα πολύ ιδιαίτερα bao bun salmon, με σολομό, avocado cream spicy sauce, αγγούρι, ρόκα & mix πράσινων λαχανικών, για τους πιο ψαγμένους. Must, το γιαούρτι χαμηλών λιπαρών με πραλίνα φουντουκιού και granola… (χωρίς λόγια!).

https://www.e-food.gr/delivery/patra/scalino

 

Constantino

Τεράστια ποικιλία από αλμυρές και γλυκές κρέπες, sandwiches, burgers & tortillas, όλα «κόλαση». Ξεχωρίσαμε την κρέπα breakfast με gouda, ομελέτα, λουκάνικο και πατάτες, το Κυπριακό σάντουιτς με χαλόυμι, κοτόπουλο, μανιτάρια, πιπεριές και μια υπέροχη lemon sauce, ενώ από τις γλυκές επιλογές, τις εντυπώσεις κέρδισαν ομόφωνα η κρέπα Black forest με κομματάκια από κέικ σοκολάτας, γλυκό του κουταλιού βύσσινο και κρέμα ζαχαροπλαστικής, και η εντελώς εναλλακτική Jam biscuit με μαρμελάδα φράουλα, λευκή σοκολάτα και μπισκότο cookies. Μη σκέφτεστε ποια να προτιμήσετε. Χάνετε χρόνο. Και τις δύο!

https://www.e-food.gr/delivery/patra/constantino

 

Πίτσα στον ξυλόφουρνο

Super χορταστικές πίτσες, λαχταριστά καλτσόνε, ζυμαρικά σε αγαπημένες εκδοχές και φυσικά τα φημισμένα πεϊνιρλί, όλα στον ξυλόφουρνο. Μας κέρδισε η πίτσα σουτζούκι (αν αντέχετε τις πικάντικες γεύσεις μην την χάσετε για κανένα λόγο), η «πλούσια» λαχταριστή καρμπονάρα που απλά δεν περιγράφεται…, η special prosciutto pizza με μοτσαρέλα, ρόκα, prosciutto, ντοματίνια, παρμεζάνα & ελαιόλαδο για όσους αγαπούν τις elegant γεύσεις, το πολύ ξεχωριστό καλτσόνε με τόνο και εννοείται το παραδοσιακό και φημισμένο special πεϊνιρλί που δε λείπει από καμία παραγγελία. Πάρα πολλές επιλογές σε πίτσες και ζυμαρικά και για όσους νηστεύουν.

https://www.e-food.gr/delivery/patra/pitsa-sto-ksylofourno

 

Μπαχάρι

Μαγειρευτά, ολόφρεσκα εδέσματα παραδοσιακής και διεθνούς κουζίνας σε ένα μενού που δεν ξέραμε τι να πρωτοδιαλέξουμε. Από το μαμαδίστικο παστίτσιο και τα παραδοσιακά γεμιστά, μέχρι το χοιρινό λαδορίγανη και το σνίτσελ με σάλτσα παρμεζάνας ή φέτας, διαθέτει ένα μενού που μπορείς να απολαμβάνεις καθημερινά και ένα διαφορετικό πιάτο – έργο τέχνης. Δε γινόταν να μη δοκιμάσουμε και τις ψητολιχουδιές του με τα αρνίσια παιδάκια και το κοντοσούβλι να κερδίζουν με διαφορά.

https://www.e-food.gr/delivery/patra/mpaxari

Χειροποίητο

Μακράν τα πιο ζουμερά σουβλάκια, εξαιρετικός γύρος και πολλά grill πιάτα, για αληθινούς μερακλίδες στο φαγητό. Μην χάσετε το πιτόψωμο με κεμπάμ Θεσσαλονίκης που απλά δεν «παίζεται», τον χωριάτικο μπουροσωλήνα με διπλό λουκάνικο και εννοείται την ποικιλία κρεατικών για σπέσιαλ καλοφαγάδες. Αν νηστεύετε ή είστε vegeretrian, οι επιλογές είναι αμέτρητες!

https://www.e-food.gr/delivery/menu/hoiropoiito

 

Square16

Το burger και η πίτσα στα καλύτερά τους! Τεράστια ποικιλία, σε απίθανους συνδυασμούς, ο ένας πιο λαχταριστός από τον άλλο… Δοκιμάστε τα όλα. Αλλά επειδή από κάπου πρέπει να ξεκινήσετε, εμείς προτείνουμε το Australian burger, με μπιφτέκι μοσχαρίσιο, cheddar, μπέικον, αυγό μάτι, πίκλες, καραμελωμένα κρεμμύδια, πράσινη λόλα, ντομάτα, BBQ sauce & πατάτες wedges, την πίτσα Hot 16, με σάλτσα ντομάτας, gouda, cheddar, πεπερόνι, μπέικον & sauce diavolic και για το τέλος οπωσδήποτε το συγκλονιστικό Calzone caramel brownies, με πραλίνα φουντουκιού, κομματάκια brownies, φουντούκια & σιρόπι καραμέλας.

https://www.e-food.gr/delivery/patra/square-16

Για τις επόμενες μέρες το efood σου προσφέρει το κουπόνι PATRA20 για να απολαύσεις ό,τι τραβάει η όρεξη σου, 20% φθηνότερα!

Τα πράγματα είναι απλά και η διαδικασία τόσο γρήγορη που δεν θα καταλάβεις πότε παρήγγειλες.

Κατέβασε το efood app, επίλεξε από το κατάστημα της επιλογής σου ό,τι τραβάει η όρεξή σου, βάλε τον κωδικό και πάτησε αποστολή παραγγελίας!

 

* Η έκπτωση ισχύει μόνο για παραγγελίες μέσα από το efood app. Εξαιρούνται από την προσφορά τα καταστήματα της κατηγορίας Agora.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life