Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νάντια Μπουλέ για την εγκυμοσύνη της: Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη

Η Νάντια Μπουλέ για την εγκυμοσύνη της: ...

Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Νάντια Μπουλέ βρέθηκε στο Dot, όπου και παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της. Η ηθοποιός μιλώντας στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο αποκάλυψε πως έμαθε ότι είναι έγκυος, αλλά και πως το αντιμετώπισαν με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Η ίδια είπε αρχικά ότι: "Δεν το κατάλαβα ότι είμαι έγκυος. Δεν είχε πάει το μυαλό μου καν και δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Για καιρό είχα ταλαιπωρηθεί με γυναικολογικά προβλήματα και είχα την πεποίθηση ότι πολύ πιθανόν να μην μπορώ να κάνω παιδί. Έστειλα τον Γιώργο στο φαρμακείο να πάρει τεστ εγκυμοσύνης. Θυμάμαι ότι του είπα πως εγώ δε μπορώ να πάω, επειδή με ξέρουν. Έτσι του είπα να πάρει ένα, γιατί ήμασταν και στη φάση της καραντίνας, ήμασταν σπίτι, πίναμε ποτό… Όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Γιώργος μιλούσε στο τηλέφωνο για δουλειά. Του λέω "Κλείσε το τηλέφωνο. Τώρα, τώρα"! Δεν το πίστευε ούτε αυτός. Μου είπε να πάρουμε ακόμα ένα τεστ εγκυμοσύνης. Μετά πήρα τον γιατρό και του είπα ότι είχα σκέψεις ότι ίσως να είμαι κι έγκυος. Με ρώτησε αν έχω κάνει τεστ εγκυμοσύνη, του απάντησα πως έχω κάνει δύο και τότε μου είπε: "Συγχαρητήρια, είσαι έγκυος". Τότε εγώ επέμεινα να πάω στο ιατρείο, γιατί ούτε εκεί πίστευα πως είμαι έγκυος"

Και συνέχισε: "Έπαθα σοκ όταν ο γιατρός μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη. Η ιστορία της κάθε γυναίκας είναι διαφορετική. Υπάρχουν εκείνες που το περιμένουν πώς και πώς και είναι όλο χαρά. Εγώ επειδή δεν το είχα προγραμματίσει σοκαρίστηκα. Το πρώτο που σκέφτηκα είναι το ότι θα αλλάξει αυτό που ζεις τώρα. Η χαρά ήρθε αργότερα, όταν έκατσε η πληροφορία".

"Το πρώτο τρίμηνο δεν το είχαμε πει σε κανέναν, ούτε στις οικογένειές μας. Ένιωσα τύψεις που δεν ήμουν τόσο χαρούμενη, τις έδιωξα όμως γρήγορα γιατί πιστεύω ότι πρέπει να είσαι πολύ ειλικρινής με τον εαυτό σου. Θεωρώ ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε όλα τα συναισθήματα. Μετά το τρίμηνο, άφησα και τον Γιώργο να χαρεί" είπε χαρακτηριστικά.

Για τον σύντροφό της, είπε: "Γνωριστήκαμε στη δουλειά. Είχαμε γνωριστεί το 2010 σε ένα πάρτι και είχε πει στη Βίκυ Γεροθόδωρου να μας γνωρίσει για να συνεργαστούμε. Γνωριστήκαμε στα πεταχτά και την επόμενη μέρα κανονίσαμε επαγγελματικό ραντεβού. Ξεκίνησε μια συνεργασία σε μουσικό επίπεδο και είχε το καλλιτεχνικό μου management. Δέσαμε ως παρέα και φίλοι και κάποια στιγμή στα πέντε χρόνια αυτό το πράγμα τούμπαρε. Νομίζω ότι όλο αυτό το δικό μου προσωπικό ταξίδι με οδήγησε στο να εκτιμήσω κάποιες αρετές και χαρακτηριστικά στον συγκεκριμένο άνθρωπο που τα έβλεπα άλλα ως τότε δεν με τραβούσαν στους άνδρες. Με γοήτευαν πιο αρρωστημένες καταστάσεις και πιο ανώριμοι άνδρες. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση που εγώ άλλαξα – ο Γιώργος δεν άλλαξε- συνειδητοποίησα ότι τον είχα δίπλα μου".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight