Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σε Πάτρα και Αχαΐα από σήμερα, ως τη Δευτέρα

Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test σε Πάτρα...

Από τον ΕΟΔΥ και την 6η ΥΠΕ

συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι εκ μέρους της 6ης ΥΠΕ και του ΕΟΔΥ προς τον γενικό πληθυσμό προκειμένου να εντοπιστούν έγκαιρα τα ασυπτωματικά κρούσματα μέσα στην κοινότητα.

Για σήμερα Σάββατο 20 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Επιμελητήριο Αχαΐας και στην πλατεία Κύπρου  για το ευρύ κοινό,  κατά τις πρωινές ώρες, ενώ την Κυριακή 21 Μαρτίου θα διενεργηθούν δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο Νότιο Πάρκο.

Τη Δευτέρα 22 Μαρτίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στην πλατεία Ελευθερίας, στην Πάτρα και στον Σταθμό του ΟΣΕ στο Διακοπτό  για τον έλεγχο των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, κατά τις πρωινές ώρες.

Επίσης, σε δειγματοληπτικούς ελέγχους θα υποβληθούν το προσωπικό και οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αχαΐας, οι φοιτητές που βρίσκονται  στην Φοιτητική Εστία του Παν/μίου Πατρών, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι της Μονάδας Φιλοξενίας Ηλικιωμένων «Αγάπης Μέλαθρον», όπως,  επίσης οι εργαζόμενοι και οι φιλοξενούμενοι στο σπίτι του «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ Παιδιού» στην Τέμενη Αιγίου.

Η  διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων  πραγματοποιείται από τα έμπειρα στελέχη του ΕΟΔΥ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις