Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

House of Gucci: Τα looks της Gaga και η δυσφορία της πραγματικής «μαύρης χήρας»

House of Gucci: Τα looks της Gaga και η ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Καταπληκτική ανάπλαση εποχής στο φιλμ του Ρίντλει Σκοτ δείχνουν τα γυρίσματα σε Μιλάνο, Ρώμη και ιταλικές Αλπεις

Αγρυπνα παρακολουθούν τα διεθνή media την προετοιμασία της πολυσυζητημένης ταινίας «House of Gucci» στην Ιταλία. Με σκηνοθέτη τον μετρ των χολιγουντιανών υπερπαραγωγών Ρίντλει Σκοτ και πρωταγωνίστρια τη δημοφιλέστατη Lady Gaga με τους σημαντικούς stars Ανταμ Ντράιβερ, Αλ Πατσίνο και Τζαρεντ Λέτο στο πλευρό της, οι εικόνες των γυρισμάτων φανερώνουν ήδη πως η ανάπλαση εποχής θα είναι εξαιρετική. Ρούχα, αξεσουάρ, σκηνικά, τοποθεσίες θα ζωντανέψουν τις δεκαετίες ’70, ’80, ΄90 μέσα από το πρίσμα του Italian style. Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται παντού εικόνες της μελαχρινής Gaga με τον Ντράιβερ όπου η vintage γκαρνταρόμπα τους εντυπωσιάζει.

H αμερικανίδα performer φοράει  στο φιλμ ρετρό κομμάτια του οίκου Gucci αλλά και ρούχα από άλλα brands όπως Max Mara και Miu Miu, για να ενσαρκώσει την Patrizia Reggiani, θρυλική φιγούρα της ιταλικής μόδας και της  αυτοκρατορίας Gucci, η οποία καταδικάστηκε για το φόνο του άντρα της. Η πρώτη φωτογραφία της 34χρονης Gaga με ski outfit και γούνινο καπέλο στις χιονισμένες ιταλικές Αλπεις έκανε πραγματικά αίσθηση αλλά το άλμπουμ συνεχίζει να γεμίζει με super stylish στιγμιότυπα σε Ρώμη και Μιλάνο.

Πάντως η πραγματική ηρωίδα της υπόθεσης είναι δυσαρεστημένη.

 «Με ενόχλησε το γεγονός πως η Lady Gaga αν και με υποδύεται δεν είχε την ευαισθησία να με συναντήσει. Δεν είναι οικονομικός ο λόγος. Δεν θα εισπράξω ούτε σεντ από το φιλμ. Είναι ζήτημα ευπρέπειας και σεβασμού» δήλωσε η 72χρονη σήμερα Ρετζάνι στα ιταλικά media. Κατηγορήθηκε πως ενορχήστρωσε τη δολοφονία  του συζύγου της Μαουρίτσιο το 1995 και έμεινε τελικά στη φυλακή 18 χρόνια, αν και η ποινή ήταν 26 χρόνια. To πολύκροτο έγκλημα της απέφερε και το παρατσούκλι «μαύρη χήρα» στον Τύπο. Εχει προγραμματιστεί πως το «House of Gucci» θα κάνει πρεμιέρα το φετινό Νοέμβριο.

Η Ρετζάνι τότε και τώρα

Η Ρετζάνι τότε και τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View